2777
2789
عنوان

میگم صبحا چند بیدار میشین و به چه روال کاراتونو میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست

من روزا دیر بیدار بشم حس بی فایده بودن و بی مصرفی بهم دست میده سخته چقدر اینروزاااااا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من شبا تا صبح درس میخونم، استادا مون فایل صوتی میزارن باید گوش کنیم و پیداشون کنیم، بعد نماز تقریبا میخوابم، بعد پا میشم ناهار درست میکنم، تا شب دیگه بیشتر مشغول بچه ها و کارای خونه هستم، گاهی هم آخر شبا با همسرم میریم پیاده روی 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صب ساعت ۹/۳۰ بیدار میشم 

از رو دل صبر غذامو میذارم 

جارو و گردگیری و تمییز کاری 

بعد ناهار گوشی به دست یا فیلم میبینم 

عصرم تا موقعی مه بخوام سام بذارم با پسرم بازی میکنم .. میرقصیم.. کیک میپزم 

باز شبم شاممو میپزم و میخوریم 

دور و بر مرتب

گوشی به دست تا وقتی خوابم ببره 

حالاکه شوهرم رفته سرکار ۱۲بع زوربیدارمشم  ناهاردرست میکنم گردگیری خونه وشام وخواب ساعت ۳صبح&nb ...

وااای چقدمثه منی منم شوهرم ازدیروز ک رفته سرکار برنامه هامون عوض شده حالا اون خوابه من خوابم نمیبره طبق عادت تا۶باهم بیداربودیم

برای حاجت دلم صلوات بفرستین لطفا ممنونم
ساعت 5 غروب بیدار میشم تازه

چ تفاهمی😬😂

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

۲ بیدار میشم

صبحانه میخوریم.جمعوجور میکنم.یه چیزی واسه ناهار میذارم.۴ یا ۵ ناهار میخوریم.باز جمعوجورمیکنم کمی سریال و فیلم‌میبینیم.عصرونه میخوریم طرفای ۷ و نیم.میوه یا چای و کیک و هرچی باشه کلا.شام درست میکنم ساعت ۱۲ شام میخوریم.تا ۳ و ۴ بیداریم.صبح ساعت ۶ هم شوهرم میره سر کار منو پسرم با میخوابیم تا ۲

من یکساله اصلاصبح رونمیبینم 3عصربیدارمیشم ناهارمیخورم بعدم باگوشی ورمیرم تاشب

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
منم تقریبا عاشق این سبک زندگی ام ولی همسرم یه شددددت مخالفه    

نه منم اینجوری نبودم. چون پسرم مدرسه میره 7 صبح بیدار باش بودیم. الان خیلی بیخود شده

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️