۱۱ روزه عقب انداختم ، دوبار بیبی چک گذاشتم منفی شد ،پریودیام همیشه مرتب بوده ،نمیدونم چرا عقب انداختم ، دردای پریودی هم دارم اما هنوز نشدم ، کسی بوده بیبی چکش منفی بوده باشه اما باردار باشه؟
شما دو سه روز صبر کن و دوباره بی بی چک بزن.شاید تخمک گذاریت و لقاح دیر انجام شده و هنوز سطح هورمون بالا نرفته.من چهارده روز عقب انداخته بودم زدم و درست جواب داد.شایدم باردار نباشی و بخاطر چیزای دیگه عقب انداختی عزیزم.
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
یه سری هم کلا سیستمشون اینجوریه که بدون هیچ مشکلی پریوداشون نامنظمه
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸