2777
2789

۱۱ روزه عقب انداختم ، دوبار بیبی چک گذاشتم منفی شد ،پریودیام همیشه مرتب بوده ،نمیدونم چرا عقب انداختم ، دردای پریودی هم دارم اما هنوز نشدم ، کسی بوده بیبی چکش منفی بوده باشه اما باردار باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو دوماه‌پشت سر هم اورژانسی خوردم 

۱۸ روز از خوردن قرص و ۵ روز از پریودیم‌میگذره 

بی بی زدم‌منفی بود 

ولی بعضیا‌میگن باید چن ساعت صبر کنی من انداختمش اشغالی حواسم نبود دارم میمیرم از استرس  

شما دو سه روز صبر کن و دوباره بی بی چک بزن.شاید تخمک گذاریت و لقاح دیر انجام شده و هنوز سطح هورمون بالا نرفته.من چهارده روز عقب انداخته بودم زدم و درست جواب داد.شایدم باردار نباشی و بخاطر چیزای دیگه عقب انداختی عزیزم.

بعدم عزیزم وقتی بعد از رابطه قرص اورژانسی خوردی احتمال بارداری صفره.بیخود نگران نباش

بعد نیم ساعت بعدش دوتارو باهم‌خوردم 

چون ماه قبلش دوبار خوردم و بلافاصله بعد ۶ روز پریود میشدم 

و این سری ۱۸ روز گذشت و نشدم‌شک دارم 

بعد نیم ساعت بعدش دوتارو باهم‌خوردم  چون ماه قبلش دوبار خوردم و بلافاصله بعد ۶ روز پریود میشدم ...

این قرصها سیستم بدن رو به هم میزنه.ممکنه بخاطر تغییرات هورمونی پریودات به هم ریخته باشه.

بعد از اینهمه تاخیر احتمال خطا صفره

ممکنه کیست باشه لکه بینی دارید قبل و بعد پریود؟

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

یه سری هم کلا سیستمشون اینجوریه که بدون هیچ مشکلی پریوداشون نامنظمه

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸