2777
2789
عنوان

چالش لاغری و ورزش تو خونه 💪💪💪

2439 بازدید | 262 پست

سلام بچه ها کیا میخوان وزن کم کنن هر روز بیاید اینجا  گزارش بدین چه ورزشی کردین رژیم دارید ندارید کلا هر کاری برا لاغری میکنید بگید به هم انگیزه بدیم از هم یاد بگیریم 

کیا پایه هستن 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یکشنبه تا حالا رژیم و ورزش رو شروع کردم 

دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏
من یه ماهی هست کاهش وزن داشتم و رژیم و بهمراهش ورزش در خونه پیاده رویی تند و حرکتای چربی سوزی ٨ کیلو ...

باریکلا ۸ کیلو چه رژیمی

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

آفرین منم یه هفته اس شروع کردم ۱ کیلو کم کردم 

والا من میخوام برم خودمو بکشم هنوز وقت نکردم تو هم موفق باشی 

دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏