2777
2789

یعنی مثلا حالت خیرگی چند ثانیه انگار دارن فکر میکنن به چیزی عین مواقعی که خودمون تو فکر میریم؟ توروخدا تجربه هاتونو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه؟😅 یعنی میگه چرا اومدی؟🙄 خیره میشه به یه نقطه؟

آره من فکرشو بهم میزنم و از خنده هلاک میشم پسرم دعوام میکنه با اشاره میگه اینکارو نکن بعد پامیشه میره رد کارش😁😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
خدا حفظش کنه.دو سالشه؟

بله ولی از یکسالگی از این کارا میکرد .نگران نباش طبیعیه گلم😍..ممنونم خدا بچه شمارو هم حفظ کنه و سلامت باشه 😚😘😍..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
عزیزم بچتون خوب شد؟دختر منم اینجوریه خیلی میترسم 

سلام عزیزم راستش نه بچم الانم گاهی اینطوری میکنه ولی بردم دکتر موار مغز داد و حالتاشو گفتم گفت به احتمال زیاد چیزی نیس ولی اگر بیشتر شد خیرگی و تو طول روز جوابتو نداد تو این حالت بیارش دارو بدم ولی راستش من احساس میکنم یکم حساس شده بودم به این حرکتش واسه همین فکر میکردم که اصلا متوجه نیست ولی چند بار با حفظ خونسردی تو حالت خیرگیش یهو میرفتم جلوش ببینم متوجه میشه یا نه که دیدم اکثر اوقات متوجه میشه یکم خیالم راحت شد و بعدش از مادرم و مادرشوهرم پرسیدم گفتن همسرم هم اینطور بوده و بعضی بچه ها موقعی که دارن ادرار میکنن خیره میشن یه جا.. خلاصه من تقریبا هشت ماه کامل درگیر این موضوع بودم و فقط تحقیق میکردم و البته وقتی دکتر هم بردم و وقتی فهمیدم اکثر اوقات میتونم تو اون حالت حواسشو پرت کنم یکم خیالم راحت شد چون اگر خدایی نکرده تشنج بود نمیشه هیچ جوره حواس بچه رو پرت کرد.. و این شد که یکم بیخیال تر شدم و باور کن از وقتی من حساسیت رو گذاشتم کنار بچمم دیگه کمتر این حالتی میشه.. کامل واست توضیح دادم تا شما و مادرایی که میدونم عین من چه استرسی کشیدید یه کمکی بشه.. الانم نمیگم بیخیال باش هیچی نیس ولی اگر میبینی بچت تو اون لحظه میتونی حواسشو با بشکن زدن یا دست زدن یا صدا کردن پرت کنی و رشدش هم خوبه و هوشیاره پس به احتمال زیاد هیچی نیس و خیلی از بچه ها اینطورن..بازم نظر یه دکتر رو هم بپرس عزیزم ایشالا که خیره و خدا همه بچه هارو حفظ کنه.. منمگاهی الانم میترسم اینطور میکنه ولی سعی میکنم فکرای منفی رو دور کنم و چون دکتر هم بردم و خداروشکر الانم کمتر شده خیرگیش دعا میکنم فقط پاز این به بعدم هیچی نباشه..‌ موفق باشی عزیزم

عزیزم بچتون خوب شد؟دختر منم اینجوریه خیلی میترسم 

بازم حتما یه دکتر ببر تا خیالت راحت بشه و خودتم حواست باشه که تو خیرگی جوابتو میده یا حواسشو میتونی به خودت پرت کنی یا نه.. ایشالا که خوبه خوبه عزیزم🙏