2777
2789
عنوان

تب نوزاد بعد از واکسن

940 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، پسرم امروز واکسن چهارماهگیش رو زد الان تب داره، استامینوفن هم دادم، پاشویه هم کردم فایده نداشت. چیکار کنم؟ تبش ۳۸.۵ هست

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

هر 4 ساعت استامینوفن بهش بده دوبرابر وزنش 

اگر گریه نوزاد بیشتر از 4 ساعت باشد و بصورت ممتد تاکید میکنم بصورت ممتد یعنی ب این واکسن حساسیت داره و سری بعد باید حتما گزارش کنین، من کارمند بهداشتم عزیزم. 

عزیزم با آب ولرم سرد ن ها دسمالو خیس کن بزار زیر بغلاش زیر پاهاش بیدار باش و ۴ساعت بعد اگه تبش نیومد پایین دوباره دوبرابر وزنش استامینوفن بده مال ۴ماهگی زیاد سخت نیست تا صبح خوب میشه

فرزادم دنیای من😍🥰

خب باشه 

طبیعیه 

فقط بیدار بمون پا شویه کن حتی اگه پوشکش هم در بیاری یکم با آب ولرم از کمر به پایینو بشور بذار همونطور باز بمونه ی ملافه بنداز روی پاهاش

اگه عرق کاسنی داری یکی دو قاشق چای خوری بهش بدی خوبه 

آستامینوفن هم هر چهار ساعت بده حداقل تا فردا ظهر

30 دقیقه شایدم کمی بیشتر طول می کشه استامینوفن اثر کنه لباسش که زیاد نیست؟

لباسش رو کم کردم، خدا رو شکر یکم اومد پایین

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

شکر خدا فقط امشب رو حواست بهش باشه حتما اگه می خوابی ساعت بزار هر یک ساعت با دو ساعت بیدار شو تبش رو چک کن مدام بهش شیر بده انشالله از فردا صبح خوب می شه خدا حفظش کنه 😍😍😍

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
شکر خدا فقط امشب رو حواست بهش باشه حتما اگه می خوابی ساعت بزار هر یک ساعت با دو ساعت بیدار شو تبش رو ...

ممنون عزیزم❤