2777
2789
عنوان

بچه هایی که صورت چاق میخوان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست

صورتم خیلی لاغره و ازش راضی نیسم

به شدت روی هیکل و قیافه حساسم

خط گونه دارم ولی گونه نع../

زیر چشامم خیلی گوده 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گونه هم بدبختی اینه باید زمینشو داشته باشی با خوردن فرق زیادی نمیکنه لپ پر میشه ولی گونه برجسته نمیش ...

زمینشو خیلی دارممم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
از اولش شبیه کاریکاتور بودم 😭 

میشه درست کرد قیافرو

چطور استفاده میکرد

گلابو باکمی گلیسیرین ترکیب کرد ریخت تو اسپری عطر به صورتش اسپری میکرد بیشتر گونه هاشو پیشونیش

ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺤﮑﻮﻡ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﺷﻮﺩ، ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﺖ..سارتر
واقعا؟؟؟؟شنیده بودم. چند وقته تو فکرم هست برم بخرم

آره دیگه فقط قسمتایی که دوست داری تپل بشه بزن شبا موقع خواب بزن

ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺤﮑﻮﻡ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﺷﻮﺩ، ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﺖ..سارتر
چطور استفاده میشه عزیزم؟ از کجا گلیسیرین بخرم؟

گلیسیرین داروخونه داره گلم گلابم از گلاب گیریا بخر

بعد گلیسیرینو نسبتو کمتر کن گلابو بیشتر

میشه قد و وزنتونو بگین،اگرم دوست دارین عکس از اندامتم بزار😆😊

قدم یک شصت و خورده ای نمیدونم

وزنمم 55

هیکلم خدادادی رو فرم اومده 

هر چند هدفم باشگاه بعد قرنطینس که بسازم بعضی جاها گنده تر شه ی جا ها کوچیک تر

سلام فقط گلاب و گلیسیرین صورتو یهفته ای تپل و شفاف میکنه چون آبجیم صورتش لاغربود بااین ترکیب صورتش ت ...

به چه صورت استفاده کرد من دو روز گلیسیرین زدم صورتم جوش زد

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
به چه صورت استفاده کرد من دو روز گلیسیرین زدم صورتم جوش زد

گلیسیرنو کمتر بزن گلابو بیشتر ترکیب کن باهم بزن بصورتت

گلیسیرنو کمتر بزن گلابو بیشتر ترکیب کن باهم بزن بصورتت

من صورتم چرب و حساسه نزنه خراب نکنه