mahsa852 مدیر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 عنوان بچه هایی که صورت چاق میخوان بیان | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست من هیکلم عالیه ولی میخوام صورت تو پری داشته باشم هر کی پایس با هم شروع کنیم به تپلی صورتیا هر کی راه حل داره بیادددد که من بش نیاز دارم من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../ 1399/01/24 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farimehr عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 6023 سلام فقط گلاب و گلیسیرین صورتو یهفته ای تپل و شفاف میکنه چون آبجیم صورتش لاغربود بااین ترکیب صورتش ت ... چطور استفاده میشه عزیزم؟از کجا گلیسیرین بخرم؟
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 صورتم خیلی لاغره و ازش راضی نیسمبه شدت روی هیکل و قیافه حساسمخط گونه دارم ولی گونه نع../زیر چشامم خیلی گوده من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 گونه هم بدبختی اینه باید زمینشو داشته باشی با خوردن فرق زیادی نمیکنه لپ پر میشه ولی گونه برجسته نمیش ... زمینشو خیلی دارممم من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
لیلاm12 عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 29 صورتم خیلی لاغره و ازش راضی نیسم به شدت روی هیکل و قیافه حساسم خط گونه دارم ولی گونه نع../ زیر چش ... لايکم کنين بعدا ميام نگاه کنم
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 از اولش شبیه کاریکاتور بودم 😭 میشه درست کرد قیافرو من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
pinkoo25 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 367 چطور استفاده میکرد گلابو باکمی گلیسیرین ترکیب کرد ریخت تو اسپری عطر به صورتش اسپری میکرد بیشتر گونه هاشو پیشونیش ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺤﮑﻮﻡ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﺷﻮﺩ، ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﺖ..سارتر
pinkoo25 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 367 واقعا؟؟؟؟شنیده بودم. چند وقته تو فکرم هست برم بخرم آره دیگه فقط قسمتایی که دوست داری تپل بشه بزن شبا موقع خواب بزن ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺤﮑﻮﻡ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﺷﻮﺩ، ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﺖ..سارتر
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 خراطین چطوره؟؟ من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
pinkoo25 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 367 چطور استفاده میشه عزیزم؟ از کجا گلیسیرین بخرم؟ گلیسیرین داروخونه داره گلم گلابم از گلاب گیریا بخربعد گلیسیرینو نسبتو کمتر کن گلابو بیشتر ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺤﮑﻮﻡ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﺷﻮﺩ، ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﺖ..سارتر
هلن۹۷ عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 517 میشه درست کرد قیافرو میشه قد و وزنتونو بگین،اگرم دوست دارین عکس از اندامتم بزار😆😊 ❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 میشه قد و وزنتونو بگین،اگرم دوست دارین عکس از اندامتم بزار😆😊 قدم یک شصت و خورده ای نمیدونموزنمم 55هیکلم خدادادی رو فرم اومده هر چند هدفم باشگاه بعد قرنطینس که بسازم بعضی جاها گنده تر شه ی جا ها کوچیک تر من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
هلن۹۷ عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 517 قدم یک شصت و خورده ای نمیدونم وزنمم 55 هیکلم خدادادی رو فرم اومده هر چند هدفم باشگاه بعد قر ... موفق باشی عزیزم ❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
gandomsm عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3109 سلام فقط گلاب و گلیسیرین صورتو یهفته ای تپل و شفاف میکنه چون آبجیم صورتش لاغربود بااین ترکیب صورتش ت ... به چه صورت استفاده کرد من دو روز گلیسیرین زدم صورتم جوش زد گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام
pinkoo25 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 367 به چه صورت استفاده کرد من دو روز گلیسیرین زدم صورتم جوش زد گلیسیرنو کمتر بزن گلابو بیشتر ترکیب کن باهم بزن بصورتت ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺤﮑﻮﻡ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﺷﻮﺩ، ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﺖ..سارتر
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 گلیسیرنو کمتر بزن گلابو بیشتر ترکیب کن باهم بزن بصورتت من صورتم چرب و حساسه نزنه خراب نکنه من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../