بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم درست میبینم یانه اما واسه تریزومی21 ریسکش بالاست واسه من یه جور دیگه بود آخه البته شک دارم انشاءالله که اشتباه کرده باشم
تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
الان تو هفته 17 برای آمنیو یا غربالگری دوم دیر نیست؟
نه عشقم واسه امینو دیر نیست بهرحال اگر ریسکو درست تشخیص داده باشم امینو سنتز میکنن. من هفته15سلفری دادم جوابش خوب بود دیگه آز خون دومو ندادم فقط رفتم آنومالی که خداروشکر اونم خوب بود به عدد کار نداشته باش خطا زیاد میده امینو کنه خیالش راحت بشه