2777
2789
بیشتر توصیح بده لطفا

ببین عزیزم خواهرشوهرم با بچه اش هیچ حرف نمیزد ۱سالشم بود بهش میگفتم چرا باهاش حرف نمیزنی بازی نمیکنی ک هوشش فعال بشه باز بشه... بعد یه مدت گاه گداری باش حرف میزد زبونشم باز نبود ولی همون حرف زدن ها روش اثر گذاشت یه چندتا کلمه یاد گرفت، فکرشو کن اگر تو همون ۵،۶ ماهگی باهاش حرف میزد چقدر زودتر حرف میزد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
۲۰ ماهگی شعرای کوتاه یادش داده بودم رنگها رو،شمردن اعداد تا ۱۰،وکاش زبان انگلیسی رو از اونموقع شروع ...

الان راضی هستی اززبانش چقدرشه؟چطوری باهاش شروع کردی؟

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اجیم وقتی باردار شد با بچه تو شکمش حرف میزد الان هرکی میبینش حرف میزنه و همههه چیزای انسان و زندگی و دردا رو تشخیص میده تعجب میکنن میگن چ اتیش پاره اس، چون اجیم بیکار بوده تو خونه و مدام باهاش حرف میزده، بچه فسقلی سیاست داره تو بازیاش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
الان راضی هستی اززبانش چقدرشه؟چطوری باهاش شروع کردی؟

آره راضیم ۵ سال و نیمه ست چهار پنج ماهه شروع کردیم با کارتون پیشرفتش خوب بوده چون پسرم زود زبون باز کرد مطمئنم زود یاد میگیره

منم پسرم 21 ماهشه، تا میتونم باهاش حرف می زنم همه چیز رو براش توضیح میدم، براش شعر میخونم، کتاب شکل ...

عزیزم من هرکدوم ازاین بازیا روانجام بدم بچم میخواد یا خودش بگیره انجام بده یا توجه نمیکنه اکثرشو چکار کنم

عزیزم من هرکدوم ازاین بازیا روانجام بدم بچم میخواد یا خودش بگیره انجام بده یا توجه نمیکنه اکثرشو چکا ...

مشکلی نداره پسره منم اینطوریه ولی منم همون طور باهاش بازی میکنم، مثلا تو حباب بازی من می ایستم و اون بیشتر دنبال حباب ها می گرده. یا وقتی کتاب می خونم میدم دستش، کتابش از اون جلد ضخیماست و جلدش هم گرفتم با چسب که پاره نمیشه و خودش الان برش می داره کم کم اسمای مثلا میوه ها ها رو میگه البته نه همشو

مشکلی نداره پسره منم اینطوریه ولی منم همون طور باهاش بازی میکنم، مثلا تو حباب بازی من می ایستم و اون ...

برای آب بازی چکار میکنی پسرم عاشق اب بازیه ولی توحمام نمیره همه جای خونم فرش وموکته میخواد بریزه همه جاروخیس کنه تشتم میزارم به اون سنگینی میخوادهمشو بریزه روقرش

برای آب بازی چکار میکنی پسرم عاشق اب بازیه ولی توحمام نمیره همه جای خونم فرش وموکته میخواد بریزه همه ...

خب باید شرایط رو یجوری وفق بدی پسر من عاشق حمومه، ولی شما میتونی یه چیز نایلونی زیرش پهن کنی بعد روش روفرشی بزاری