2777
2789

من تو این چند ماه هیچی درس نخوندم 

میترسم و استرس دارم ولی نمیدونم چه کنم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

به این فکر کن دیگه اخرشه

هر گلی زدی به سر خودت زدی

چیزی نمونده سفت بچسب این روزارو

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن دیگه اخرشه هر گلی زدی به سر خودت زدی چیزی نمونده سفت بچسب این روزارو

کلاس یازدهمم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
از خددتم باشه هی مهمون نمیاد 

عشقمممم

من دوتا خواهر برادر دارم ای جاااان کل روز مهمونن اینا تو مخ من  

کلاس یازدهمم

پس به اونایی که گفتم فکر نکن😂

به این فکر کن اگه الان بخونی ۶ هیچ از دور و بریات جلو میفتی

واقعا لازمه که برای رتبه خوب از قبل سال کنکور هم شروع کنی

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
پس به اونایی که گفتم فکر نکن😂 به این فکر کن اگه الان بخونی ۶ هیچ از دور و بریات جلو میفتی واقعا ل ...

انقدر گشادم حد نداره  

انقدر گشادم حد نداره    

نه بابا اینجوری نباش 

حیفه

بعدا حسرت میخوری ها

از ما گفتن بود رفیق

نه بابا اینجوری نباش  حیفه بعدا حسرت میخوری ها از ما گفتن بود رفیق

مرسییی گلم تلاشمو میکنم

تجربه خودمو میگم....

به این فک کن ک همه اطرافیات در اینده یه چیزی بشن و تو هیچ پخی نشی و یه شوهر از خودت پخ تر گیرت بیاد و بشی یه زن وابسته به جیب شوهرش ک همیشه بخاطر این دو سه ماه درس نخوندن بزنن تو سرت ک هیچی نشدی ...هیچ لذتی از زندگیت نمیبری وقتی از جایگاهت راضی نباشی و بفهمی جایی هستی که لیاقتت بیشتر از اونجا بوده...

کاش من برمیگشتم زمان تو و بیشتر درس میخوندم...الان  این حرفایی بت زدم رو درک نمیکنی وقتی درک میکنی که دو سه سال گذشته باشه..

منم مث تو بودم و الان بشدت پشیمونم 

حیفه واقعا الان بهترین موقعیت برای درس خوندن مخصوصا اینکه هیچ کس بیرون نمیتونه بره و شما هم دلت نمیخواد خیلی بری بیرون.

به این فکر کن که آیندتو به خوبی بسازی و باعث خوشحالی کسایی بشی که از قبولیت خوشحال میشن بشی و باعث ثابت کردن خودت به کسایی که بهت گفتن نمی تونی و از قبول نشدنت شاد میشن و اینو بدون تو این مدت هم میشه عالی درس خوند و موفق شد 

امیدوارم نتیجه ی دلخواهتو بگیری .  

تجربه خودمو میگم.... به این فک کن ک همه اطرافیات در اینده یه چیزی بشن و تو هیچ پخی نشی و یه شوهر از ...

بگم با حرفات اشکم در اومد باورت میشه

همه اینا رو درک میکنم

امیدوارم خدا منو تو درسا و تورو توی کل زندگیت یاری کنه عزیزم

بگم با حرفات اشکم در اومد باورت میشه همه اینا رو درک میکنم امیدوارم خدا منو تو درسا و تورو توی کل ...

بشین هدفاتو رو کاغذ بنویس 

برنامه ریری کن و تلاش کن عزیزم در این صورت صد در صد ب اون چیزی ک میخای میرسی...

خیلی از ادما رو دیدم با هوش خیییلی بالایی ک دارن بخاطر نحوندن و بازیگوشی دانشگاه و رشته مسخره ای قبول شدن صرفا جهت مدرک گرفتن

ادم خنگ و کند ذهن هم دیدم که با شبانه روز خوندن الان دانشجو پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیرازه

همه چی ب خودت بستگی داره و توکل ب خدا...

خدا باهاته👌

بشین هدفاتو رو کاغذ بنویس  برنامه ریری کن و تلاش کن عزیزم در این صورت صد در صد ب اون چیزی ک می ...

هوشش هست ولی تنبلی ای تنبلی

حیفه واقعا الان بهترین موقعیت برای درس خوندن مخصوصا اینکه هیچ کس بیرون نمیتونه بره و شما هم دلت نمیخ ...

هدفم مامایی دانشگاه تهرانه

جهت اطلاع خخ