2777
2789

من صورتم پر از جوش های سفید زیر پوستیه که هیچ جور خالی نمیشن 

راه حلش چیه؟؟ 

17 سالمه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ار آلوورا تازه استفاده كردم تقريبا دو ماه خيلي كم شده. از عطاري گرفتم

الوورا به پوستم نمیسازه 

انقدر حساسو جوش و جوشی شده خستم کرده

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
صابون گوری خودم استفاده کردم عالیه

چقدره قیمتش؟؟

یسیر قاچ کن  بمال روشون

یا ابوالفضل 

یه بار اینکارو کردم نمیدونی که تا شب کل صورتم سوخت

پوستت چربه؟

بگم هم چربه هم خشک باورت میشه

ولی بیشتر چربه 

بيني و چونه ات چرب بقيه جاها خشك؟

ارع دقیقااااا

و روی گونمم خیلی کم چربه ولی جوش داره

ارع دقیقااااا و روی گونمم خیلی کم چربه ولی جوش داره

منم پوستم همين جوريه

بهش ميگن پوست مختلط. اگه ميخواي لوازم آرايش و بهداشتي 

بخري، حتما بگو. من غيراز مرطرب كننده چيزي ب پوستم نمي زنم هر چند روز ي بارم اونجايي ك چرب نشاسه و گلاب رو مي زارم. ي چند بار بزني دستت مي ياد بينش چند روز فاصله باشه. حتما از گلابت مطمعن شو ك پوستت تيره ميشه اگه تقلبي باشه، اگرم حوصله ات مي ياد هر شب پوستت با گلاب پاك كن. چند قطره گلاب روي پنبه كفايت مي كنه، اوايلش بوي امامزاده ميده ب نظرت، ولي عادت مي كني. رو بالشتيتم تندتند عوض كن. اينا تجربه شخصيه منه. البته من ١٣ سال از شما بزرگترم ولي چون خودم ج گرفتم و بي خطره ب شمام پيشنهاد مي كنم

منم پوستم همين جوريه بهش ميگن پوست مختلط. اگه ميخواي لوازم آرايش و بهداشتي   بخري، ...

خدا نکنه یه کرم پودر بزنم کل صورتم ب فنا میره

مرطوب کننده هم میزنم بیشتر جوش میزنه شما چی میزنی