2777
2789
عنوان

عوارض واکسن شش سالگی

64552 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امروز واکسن شش سالگی پسرم رو زدم خیلی درد داره دستش.و کمی سفت شده رد واکسن و قرمز .کسی تجربه ی داره لطفا راهنمایی کنید

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دختر منم تا سه روز دستش درد میکرد . اتفاقا دست چپش زدن و چپ دست هم هست حتی مداد نمیتونست زیاد دست بگیره رنگ که اصلا نمیتونست بزنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

واکسن دیگه عیبی نداره هر 4 ساعت دوبرابر وزنش استامینوفن بده

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
منم پسرم واکسن 6سالگی داره ولی از ترس کرونا جرات نکردم ببرمش

ببر این کرونا معلوم نیست تاکی هیت این سیاه سرفه و دیفتری بمیاریهای خطرناکی هستن باید ببری بزنی واکسنش رو

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
واکسن قبل کلاس اول میزنن ؟؟؟

بله

من قبلش بهش استامینوفن دادم 

بعد به خاطر شجاعتش رفتیم براش اسباب بازی خریدم

و تو خونه همون اول یخ داخل پلاستیک گذاشتم و دورش یک دستمال پیچیدم و رو دوستش جای واکسنش گذاشتم قرمز نشد و چند بار تا شب تکرار کردم درد هم دیگه نداشت و استامینوفن هر 4 ساعت بهش دادم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

دختر منم امروز واکسن ۶سالگی رو زد اولش نمیدونستم باید گرم بشه یا نه ولی وقتی دیدم دردش بیشتر شده سه قاشق آرد نونوایی رو ریختم تو قابلمه گذاشتم رو گاز و بهش کم کم آب اضافه کردم تا یه کم شل بشه بعد رو حرارت هم زدم تا سفت شد گذاشتم تو پلاستیک فریزر گره زدم  و وقتی یه کم از حرارت افتادبا همون پلاستیک  مستقیم گذاشتم رو پوستش که سر نخوره و از رو آستین دستشو با نوار بستم خدارو شکر آب رو آتیش بود یکی دوبار هم که حرارتش کم شد درحد ۶ثانیه گذاشتم تو ماکرو و دوباره بستم به دستش عالیه قدیمیا کاراشون از رو حکمت بود.

خدایا شکر