2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

1174 بازدید | 13 پست

سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخوام . بچه ها ابرومو سه سال پیش هاشور کردم میخواسم قهوه ای باشه اینم ارایشگره برام مشکی زده بود . اصلا پسندم نبود  دیگه ترمیم نکردم تا حالا ابروم بوره و پر پر نیس. رنگ هاشورم هم حالت خاکستری رنگ بالای ابروم هس خسه شدم .به نظرتون فیبروز یا میکرو کدومش طبیعیتره انجام بدم  

فیبروز

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

سوال منم هست من ابرو دارم میخوام دخترونه باشه کدوم بهتره؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبروز خیلی خوبه ولی زود می ره من ابروهای عمه امو تو و10 بهمن کردم اونم با یه رنگ تیره الان کم رنگ شده البته عمه ام ترمیم نکرد وهمون فردای فیبروز هم رفت حموم  چون وسواسیه اما خیلی طبیعی نشون میده اگه بخوایی فیبروز کنی حتما رنگ خامستری اینا انتخاب کن و تیره باشه که حداقل اگه ترمیم نرفتی 4 ماه بمونه البته ابرهای عمه ام اینجور که دیده می شه تامرداد دوام میاره مرداد ماه می خوام قهوه ای شکلاتیش کنم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم به خدا موندم 😁

رنگ هم برام سواله نمیخوام ن مشکی مشکی باشه ن قهوه ای روشن ابروی خودم میخوام باشه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
فیبروز خیلی خوبه ولی زود می ره من ابروهای عمه امو تو و10 بهمن کردم اونم با یه رنگ تیره الان کم رنگ ش ...

نیلی جون فیبروز چجوریه من میخوام خطی بشه و اینکهدایا میشه به صورت ترمیمی عیب ابروم برطرف بشه ؟

نیلی جون فیبروز چجوریه من میخوام خطی بشه و اینکهدایا میشه به صورت ترمیمی عیب ابروم برطرف بشه ؟

اره خطی می شه خط هاشم نازک می شه و اگر دوست نداشتی همون چند روز اول زیاد چربش کنی میره ولی اوه دوست داشتیش نباید چربش کنی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
فیبروز طبیعیه .و اینکه اصلا رنگ سیا و تیره اینا بهم نمیاد 

اره بیشتر طبیعی به نظر میاد رنگش تیره نباشه پولت حدر می ره چون خیلی سریع می ره من ابروی عمه ام. قهوهای خیلی خیلی تیره کرده بوم الان شده نوک مدادی کم رنگ 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

اخه اصول کارت فیبروز اینه چون فقط خط های با فاصله می افته رو ابروهات اگر سیاه و قهوه ای نباشه اصلا معلوم نمی شه خیلی با میگروپیکمنتیشن فرق داره 

ولی اور دوتا پاتو کردی تو که کفش که هم روشن باشه هم دیر بره باید سایه کنی ولی اون توش خطی نیست عین اینکه تاتو های قدیم بود رنگ اونو روشنتر و به روز تر مد روز تر درمیارن 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕