2777
2789
عنوان

دورهمی +هانی😍🍬😂 حال امروزتون چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3510 بازدید | 1040 پست
تو میتونیییی برو فیلم دان کن اینستا روبیکا بتروکن نتو😂😂😂😍

فکر کنم یکم دیگه ادامه بدم 

میگه ابجی تروخدااا من تمدید میشم ولی بکش بیرون از من 😂😂😂

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...
قرنطینه های نمونه محصلای دیوونه😂😰

یادتون باشه حرفای V.behdasht یادتون بمونه🤣🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلاااااااام هانی جونم چطوری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فکر کنم یکم دیگه ادامه بدم  میگه ابجی تروخدااا من تمدید میشم ولی بکش بیرون از من 😂😂😂

ن ولش نکنیا تا خرخره نت از حلقومش بکش بیرون😂😂😂😂😂😂

هانی خانم هستم 🔫😂
علاقه داریا  خوشبخت شین😂😂😂

آره دیگه کی از ۸۵میگذره که من بگذرم😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
بچه ها اگه مرد بودم اینو می‌گرفتم سلیقه ام تو سلیقه تونه؟؟😂

دهنت😂😂😂😂

مگه میشه اینجا فیلم گذاش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلااام چطوری تو

خوبم فدات شم دیشب بالاخره کی خوابیدی

دهنت😂😂😂😂 مگه میشه اینجا فیلم گذاش

نه به گیف تبدیلش کردم اصن نمیدونی چه مصیبتی کشیدم تا گذاشتمش میخواستم سلیقه مو ببینید😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
به نام خدا  ۶۰۰ گیگ نت دارم که تا دو روز دیگه میسوزه  دوروزه شب تا صبح دارم دانلود میکتم ...

از من 20 گیگ میگرم یک ماه نمیره   هیچی هم دانلود نمیکنم

ما به دنیا اومدیم ولی دنیا به ما نیومده