2777
2789
عنوان

سوال خصوصی لطفا خانمها فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 7220 بازدید | 51 پست
چهارسال. لاغر نبودم چاق هم نبودم خوش اندام کاملا

خوبه که ایجوری 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه الان اضافه کردم به اضافه اون جاهای حساس که خیلی بزرگ شدن

عزیزم منم هیکلم زشت نیست خیلی لاغر نیستم  اتفاقا خیلی بدنم  خوش فرمه بقیه هم بهم میگن دیونه ایی هیکلت  خیلی خوبه ولی خودم دوست دارم هنوز وزن اضافه کنم  

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
من دوست دارم وزن کم کنم    

بیا عوض کنیم   

ممنون عزیزکه پایخ دادین باسه تو دلیت ۳ تا صلوات دادم انشالله بسلامتی بیاد بغلت  واقعا خوب بوده ...

من 65 بودم قدم 167 هست رسیدم به 57 دیه قطع کردم خوردنش و تو دوماه وزنم میزان شد هیکلمم اوکی شد. .. بیشتر تو پهلو چاق بودم و سینه نداشتم که خیلی قشنگ شد هیکلم بعدش. .. نه اگه هر روز بخوری حسابی گرمی بدنت میزنه بالا ...

میشه به کاری کرد یه استکان و تقسیم به 3 کنی و تو هفته بخوری و ورزش کنی اینم خیلی خوبه... انشاءالله خودمم بعد از زایمان دوباره میرم تو کارش😊😊

مرسی عزیزم قربون دهنت انشاءالله شمام حاجت روا بشی 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤