2777
2789
عنوان

سوال خصوصی لطفا خانمها فقط

7220 بازدید | 51 پست

دوستان کسی بوده لاغر باشه و بعد که تپل بشه اندازه نواحی خصوصی بدنشم بزرگ بشه یا سینه وباسن و ...... ربطی به چاقی ولاغری نداره منظورم از چاقی نه یه عالمه شکما منظورم تناسب اندام

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما راسته دم کرده یا روغن رازیانه باعث پرشدن سینه میشه

شنیدم خوبه اما استفاده نکردم

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

رازیانه من شنیدم برای افزایش شیر مادر هست

روغن خراطین پر میکنه صورت و سینه و ....

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

نخور داغون میشی 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
رازیانه من شنیدم برای افزایش شیر مادر هست روغن خراطین پر میکنه صورت و سیمه و ....

اخه روغن اصلش نیست  خیلی کمه

بله راسته راسته 😊

شما استفاده کردین

بله راسته راسته 😊

رازیانه هورمون زنانه ی زیادی داره بدون نسخه نمیشه از از خود استفاده کرد من خوردم پریودیم افتضاح به هم ریخت همینجا چند نفر گفتن کیست سینه گرفتن با خوردنش

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞