2777
2789

د کتر گفته جفتم موقعیت low lying طول سرویکس 37mmو عرض ان 22mms

Low lyingینی تحتانی شکم ولی باکمی فاصله از دهانس ...کسی مثل من بوده یا بدتر از من بچش بمونه براش؟؟؟😔🙏

خیلی ناراحتم ...

نیاز به سرکلاژ دارم ینی؟؟

میتونم سزارین شم با جفت پایین؟؟؟؟

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
عزیزم طول سرویکست عالیه چرا نمونه این حرفا چیه  جفت پایین هم با استراحت می‌ره بالا

بهم گفته پایینه یکم مراقب باشم الان 21هفتم این سونوی 19هفتمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال البته ببخشید استارتر جون

چرا شما اینجور سوال ها رو میایین تو نی نی سایت میپرسین خب چرا همون موقع از دکترتون نمیپرسین اخه؟؟؟؟ بعد میایید اینجا هر کی ی چیزی میگه یکی اطلاعات غلط میده بعد نگران میشین یعنی چی اخه پس شما میرید دکتر واسه چی؟؟؟؟؟

ی سوال البته ببخشید استارتر جون چرا شما اینجور سوال ها رو میایین تو نی نی سایت میپرسین خب چرا همون ...

گل گفتی بخدااینحا فقط استرس میدن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

نگهدارنده که خدایت عزیزم اما منم همین بودم الان دخترم ۸ ماهشه بغلمه توکلت بخدا باشه بارداری استرس داره اما وقتی بگذره بزرگ‌ترین تجربه زندگیه،اما خوب استراحت توالت فرنگی فراموش نشه

پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
ی سوال البته ببخشید استارتر جون چرا شما اینجور سوال ها رو میایین تو نی نی سایت میپرسین خب چرا همون ...

دکتر نیس الان اخه اصلا ...تو سونو گف خوبه الان یه دکتر عکس سونو رو دیده گفته پایینه..عزیزم تجربیات مامانا خیلی بدرد بخوره...

نگهدارنده که خدایت عزیزم اما منم همین بودم الان دخترم ۸ ماهشه بغلمه توکلت بخدا باشه بارداری استرس دا ...

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه دخترتو

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه دخترتو

ممنون عزیزم همچنین نی نی شمارو 

پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍