الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️ برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤ 🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸 عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃 خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻 تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
هرکاری میکنم گوشیم کپی لینک نمیکنه خواستم بذارم نشد شما سرچ کنید فکر اقتصادی عکس یه دختر بچه هست پر ...
ممنون عزیزم
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه