2777
2789
عنوان

حالم خوب نی

81 بازدید | 15 پست

حالم اصلاخوب نیست حالت تهوع ضعف دلپیچه فقط میتونم یکم ابقندبخورم ازهمه چی بدم میادازهمه چی متنفرم دوست دارم شوهرم بمیره ازش متنفرم ازدردکمرنمیتونم بخابم چندروزپیش رفتم دکتردمیترون باپروژسترون دادهیچ تاثیری نداره همش گریه میکنم دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکارکنم حتی ازخودمم متنفرشدم خدایااین چه حالیه شوهرمم ازترس کرونانمیبره دکترچون دکترم بهش گفته بودبدنش خیلی ضعیفه نبایدتومعرض باشه خدایاخودت آرومم کن خسته شدم ازاین حس

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

😥😥😥😥

حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭                         نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی...         نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد فکر و خیال منفی کردین قاطی کردی، برو یه جای خلوت قدم بزن شده آخر شب که هیچکس نیست یا نمیتونی ذک ...

دارم روانی میشم هیچی آرومم نمیکنه ازبس گریه میکنم خسته شدم

خب حامله ای نمیبره از ترسش دکتر به خاطر کرونا 

ازبی توجهیش خسته شدم ازبیخیال شدنش ازاینکه فقط خودشومیبینه ازاین همه ماست بودن

چند وقتته ؟

خودش باعث شدحامله شم بااینکه یه ساله چندماهه ازدواج کردم قبل ازعقدهمش رودستوپام بودهمش التماسمومیکردباهاش ازدواج کنم ولی بعدازعقدکلاعوض شددرحدی عوض شدکه کاری کردازش متنفرشدم خیانت کردخواستم جداشم قسموخوردالتماس میکردگربه میکردببخشمش بخشیدمش باهاش ادامه دادم کموبیش محبت میکرددیگه هرموقع که دلش میخاست میومدسمتم سرده سردتوآخرین رابطمم باردارشدم بااینکه بهش گفتم نمیخام خستم وقتیم فهمیدحاملم هیچ عکس العملی نشون ندادفقط یه لبخندرفتارش خیلی واضحه که منونمیخادفقط خواست زندگیموخراب کنه بااینکه هیچی کم ندارم فقط خواست تلافی کنه

من جات باشم میاندازم .‌این آدم ..مرد زندگی نیست ...تا دیر نشده بندازش و از این آدم جدا شو 

حرف زدنش آسونه