2777
2789
عنوان

زن داداشم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اولش گفتن با تصادف سقط شد بعد زن داداشم گفت که داداشم براش قرص گرفته مجبورش کرده سقط کنه😥

چقد وحشتناک تا حالا ندیدم یه مرد اینطور رفتار کنه یه جای کار میلنگه یا داداستون فکر میکنه با اومدن بچه زنشون محبتش به سمت بچه اس یا دلیل دیگه ای که نمیخوام قضاوت کنم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
منم زن داداشم بچه میخواست داداشم کلا نمیخواست جفتشون ۳۰ سالشون بود دیگه زن داداشم به مامانم گفت ماما ...

حالا داداشت جونش به اون بستس درسته ؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
میگه تنهایی بهتره بچه دردسره حوصله میخواد من حوصله خودمم ندارم🙄

از تاپیک برم تا داداشتو فحش ندادم 😒

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
عزیزم اگه برا جلوگیری قرص میخوره  الکی بگه قرص خوردم و نخوره یا اگه با کاندوم‌ جلو گیری میکنه س ...

همون بار که باردار شد گفت الکی گفتم قرص خوردم بعد میگه به رور مجبورم کرد بندازم😒 اگه خداییش اینکارو کرده خیییبلی بی عقله اعصابمو خورد کرد

دقیقا😂

همینه دیگه 🤣

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

همسردیگه ایی نداره البته ببخشید ک میگم اخه هیچ مردی عمدی نمیاد بگه بچه رو سقط کن یاعلاقه ایی ب زنش نداره درکل یه چیزدیگس دلیلش امیدوارم ناراحت نشده باشی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒