2777
2789
عنوان

زن داداشم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 42 پست

اونا خودشون موقع ازدواج باید رک راجع به همه این مسایل حرف میزدن. الانم خودشون باید حل کنن. زن داداشت مشاوره بره. و اگه لازم شد داداشتم باید قبول کنه و بره. شما سعی کنین هدایتشون کنین مشاور. بهترین کاریه که میتونین براشون بکنین. همین 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اشنایی میگفت عروسش بچه میخواست اما پسرش ن، بالاخره راضی میشن ب بارداری، الان هروقت بچشون شلوغی میکنه یا نیاز ب مراقبت داره مامانه دستش بنده ب شوهرش میگه مراقب یچه باش شوهره میگه من ک نمیخواستم بمن چه

عزیزم اگه برا جلوگیری قرص میخوره  الکی بگه قرص خوردم و نخوره یا اگه با کاندوم‌ جلو گیری میکنه س ...

چرا این کار رو بکنه

که یه بار دیگه جر و بحث سقط داشته باشند یا بچه لی به دنیا بیاد که پدرش نمبخوادش؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

همسردیگه ایی نداره البته ببخشید ک میگم اخه هیچ مردی عمدی نمیاد بگه بچه رو سقط کن یاعلاقه ایی ب زنش ن ...

نه خداروشکر خداروشکر خیلی با هم خوبن.ایشالا همیشه خوب باشن ولی داداسم کلا از قدیم بجه دوس نداشت اصلا بچه میدید ابراز محبت نمیکرد سرد بود به بچه

نه خداروشکر خداروشکر خیلی با هم خوبن.ایشالا همیشه خوب باشن ولی داداسم کلا از قدیم بجه دوس نداشت اصلا ...

جی بگم عزیزم توزندگی مشترک هیچکس نمیشه نظرداد خداکمکشون کنه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
من چی بگم سه تا دارم شوهرم میگه چهارمی بیار دوتا النگو میخرم برات

خب اگه توانشو دارین و وضع مالی تون توپه چه اشکالی داره. من اگه وضعم خوب باشه ۴ تارو میارم. اما فعلا همین یکی رو بزام و از آب و گل در بیارم فک کنم بسه مه. 

یه خانم مستقل و قوی