خانوما سلام. دیروز عصر شوهرم تو اشپزخونه بود من دیدم گوشیش اسمس اومد طبق معمول ک داداشش پیام میده میگه بخون چی میگه من باز کردم دیدم نوشته سلام خوبی حالم خوب نیس
بعد تا ب شوهرم گفتم درجا اومد خوند گفت این ی ساله مزاحممه. منم گفتم وایسا جواب بدیم ببینیم چی میگه من نوشتم شما برگشت گفت سارام. جاخوردم گفتم شاید اشتباه گرفته نوشتم اشتباه گرفتید. برگشته میگه نه درسته شما؟ من از شوهرم پرسیدم چی بگم گفت بگو من طاهره ام منم نوشتم. بعد ی پیام دیگه دادم با کی کار داری انقدر سخته اسمشو بگی برگشته میگه سارام با علی کار دارم. دقیقا اسم شوهرمو گفت. بعد ی پیام داد ک خط مال توع؟
اخه شوهرم گفت فکر کنم دوستمه اشتباه گرفته گفت بنویس سعید تویی اونم گفت گفتم که سارام با علی کار دارم. جا خورد بعد برگشتم گفتم شما درست پیام دادید علی ام امرتون. برگشته میگه دیشب پیام دادی مزاحم شوهرم شدی😐 گفتم خانوم الان شما داری میگی با علی کار داری بعد میگی مزاحم شوهرم شدی. هیچی برگشته میگه تو مزاحم شوهرم شدی میرم شکایت میکنم. من از دیروز استرس دارم میگم اگه استباه گرفته بود پس چرا اولش گفت با علی کار دارم حالت درددلانه پیام داد. بعد شوهرم گوشیو قاپیده میگه مزاحمه وایسا فوشش بدم میگم نکن بزار بفهمیم کیه میگه پیام بدی چیزی بگی اعصابم بهم میریزه ها. دوستان راهنمایی کنید ذهنم بدجوری بهم ریخته😔😔