2777
2789
عنوان

چله سوره حشر

1138 بازدید | 170 پست

به نیت حاجات قلبیتون،،هرکی مایله بگه که اسمشو بنویسم چهل نفرشدیم اعلام کنم،،الان سی نفر دیگه میخایم

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

از نبي مكرم اسلام(ص) روايت شده است: هر كس سوره حشر را قرائت كند بهشت و جهنم و عرش و كرسي و حجاب هاي آن و آسمان هاي هفتگانه و زمين هاي هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و كوهها و خورشيد و ماه و فرشتگان، همگي بر او درود و صلوات مي فرستند و براي او طلب مغفرت و امرزش مي كنند و اگر همان روز يا شب قرائت سوره حشر، از دنيا برود شهيد محسوب مي شود.

روایت است كه هركس سوره مباركه حشر را جهت بر آمدن حوائج و حل مشكلات عظیم چهل و یك روز هر روز یك مرتبه بخواند.حاجتش برآورده و مشكلش حل شود . بسیاری از بزرگان تجربه كرده اند ( اما بشرط آن كه اگر یك روز هم فوت شود .یا فراموش كند باید ختم را از سرگیرد )

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم بخونم ولی میترسم فراموشم بشه

عزیزم زیاد نیس اصلا،،گروهم داریم واتساپ اگه دوس داشتی لینک میدم بیای برای یادآوری،،یاهروز لایکت میکنم اینجا

من اسمم نسرین توروخدا دعام براورده بشه

باشه عزیزم یادداشت میکنم

ان شاءالله ک برآورده میشه🙏

عزیزم زیاد نیس اصلا،،گروهم داریم واتساپ اگه دوس داشتی لینک میدم بیای برای یادآوری،،یاهروز لایکت میکن ...

آره عزیزم اگه گروه واتساپ باشه خوبه چون مجبور بشم گزارش بدم فراموشم نمیشه منم بنویس لطفا

اللهم عجل لولیک الفرج
اسم منم یادداشت کن, از کی باید خوند؟ وهدیه به کی هست این چله

باشه عزیزم،،بایدتکمیل بشیم همینجا میگم فردا پس فردا میشه،،ب نیت حاجت قلبیه خودتونه عزیزم،مثه چله یاسین که چن وقت پیش بود،،هروز به نیت حاجت اون کسی که اسمش هست

آره عزیزم اگه گروه واتساپ باشه خوبه چون مجبور بشم گزارش بدم فراموشم نمیشه منم بنویس لطفا

https://chat.whatsapp.com/LMuOXoLLucN22cQpcSG2nh