2777
2789

کسی بوده؟تو سن پایین کاخ رویا بسازه و ازدواج کنه ولی بعد ازدواج بدبخت شه

خداروشکر من نبودم این شکلی ولی مادرم این اتفاق براش افتاد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

چه خبره اسی؟امروز شونصد تا تاپیک از ازدواج دیدم

😂😂😂ایرانی جماعته دیگ

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توقعاتم خیلی منصفانه و منطقی بود خداروشکر قسمت خوبی نصیبم شد شاید از تصوراتم بهتر ولی خب هر زندکی چالش های خودش رو داره دقدقه های من ممکنه برای یکی خنده دار باشه برای خودم اذیت کننده 

ولی بخدا ازدواج و شوهر اون مدینه فاضله ای که فکرش رو میکنید نیست تو نینی سایت دخترا دارن خودشونو میکشن برای شوهر کردن

والا منم موندم ببین اینا فک میکنن ازدواج کلا عشق و عاشقی و خرید عروسی و لباس عروس و ... هست

اخه مردارو پرو کردن جالبه ب هیشکی نه هم نمیگن پیر باشه زشت باشه فقط نر باشه کافیه گویا! دیدم مرده متاهل و پیر و شکل شرکه با وقاحت میگه وقتی دخترا انقد هول شوهرن خب منم میرم ی زن جوون میگیرم 

اخه مردارو پرو کردن جالبه ب هیشکی نه هم نمیگن پیر باشه زشت باشه فقط نر باشه کافیه گویا! دیدم مرده مت ...

ی دختره تو اینستا هست ۱۴ سالشه با مرد ۴۴ ساله ازدواج کرده حاملم هست هرکیم زیر پستا هیت میده بهش دختره میشورتش میگه من عاشق شوهرمم😂اگه عکساشونو ببینی شاخ ۳ متری در میاری

اخه مردارو پرو کردن جالبه ب هیشکی نه هم نمیگن پیر باشه زشت باشه فقط نر باشه کافیه گویا! دیدم مرده مت ...

اره اره 

ببین صبح یه تاپیک پر بازدید بود خب؟ 

استارتر ۳۵ سالش بود مینالید که پیر شدم و فلان و بیسان

و البته آدمی که به خودش بگه پیر حقشه توهین بشنوه 

یکی اومد بهش گفت آره پیری مردای ۴۵ ساله که نمیان تو رو بگیرن تو رو تهش یه ۵۵ ساله بگیره و بعد که باهاش بحثمون شد همه اش میگفت شماها پیر دختر و ترشیده اید تهش پیرمردا میگیرنتون مرد ۴۵ ساله باید دختر ۲۰ ساله بگیره 

فک کن اینارو بلغور میکرد و میگفت زنم!!!

اره اره ببین صبح یه تاپیک پر بازدید بود خب؟ استارتر ۳۵ سالش بود مینالید که پیر شدم و فلان و بیسانو ا ...

منم تایپیکشو خوندم اعصابم خورد شد البته اینا خودشون مقصر نیستن باید ببینی تو چه محیطی بزرگ شدن حتما خانواده و اطرافیانش اینطوری تر زدن به اعتماد به نفسش و هی بهش گفتن ترشیدی موندی پیر شدی