2777
2789
عنوان

پوشک

51 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .پسر من پنج ماهشه پوشک مولفیکس استفاده میکنم ولی همیشه پی پی از پشت پوشک میزنه بالا حتی اگه کم باشه و سریع متوجه بشم که پی پی کرده .یه پوشکی میخوام توی مارکهای ایرانی که پشتش بلندتر باشه .خسته شدم از لباس شستن .قدرت جذب خوبی هم داشته باشه .لطفا راهنماییم کنید  پوشکش آخراشه امروز باید بخرم 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

حتما سایزش کوچیکه براش که میزنه بیرون

منم مولفیکس استفاده میکردم ولی بعد ا زچند ماه دخترم حساسیت نشون داد بهش

عوض کردم الان مرسی استفاده میکنم خیلی بیشتر راضی هستم

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۵ ماهشه مولفیکس سایز ۳ میبندم اگه بغلم نشسته باشه پی پی کنه میزنه بیرون

من که تا بوش در میاد فورا بازش میکنم 

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

مای بیبی خیلی خوبه ،ولی اشکال اساسی در پوشک بچه شما سایزش هست ،یک سایز بزرگتر بگیر ، من هر وقت پس میداد میفهمیدم باید سایز بزرگتر بگیرم

به وزن نوشته شده کار نداشته باش هر وقت از میانگین وزن نوشته شده بیشتر شد سایز پوشک رو بزرگ کن