2777
2789

بله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مو های داداشم رو کوتاه کردم 

قهر کرد گفت ریدی توش

بابام‌هم بعد داداشم نیومد بشینه دیگه 🤣😎🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

اینجا تعطیل نیست .همون آرایشگاه انجام دادیم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
کجایی

یه روستای کرد نشین 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
مو های داداشم رو کوتاه کردم  قهر کرد گفت ریدی توش بابام‌هم بعد داداشم نیومد بشینه دیگه 🤣😎🍭

خیلی عالی هستی تو ، حتما بابات رو هم کوتاه کنی ها ، اگر زیر بار نرفت وقتی خوابش برد این کار رو بکن

شوهرم همیشه نوک موهامو میزنه خودمم یکمی بلدم موهای شوهرمو کوتاه میکنم واسه خودمم چتری زدم ولی به سند ...

خودت بزنی خیلی بد میشه ، مخصوصا پشت که کج و کوله وایمسیته و 1 روز بعد مجبور میشی پسرونه اش کنی
واقعا باید چکار کرد ؟
شوشوی طماع هم دیده اینجوریه هی بهم میگه بده من برات بزنم   

خودت بزنی خیلی بد میشه ، مخصوصا پشت که کج و کوله وایمسیته و 1 روز بعد مجبور میشی پسرونه اش کنی واقعا ...

من دوطرفه میبافم بعد یکم قیچی میزنم دیگه شوهرم گفت بزار واست بزنم خوب بشه