2777
2789

هلوووووو مای لاوززززز  

اقااااا  

من با  یکی از مرداد 98دوستم گفته حتما حتما حتما باید 1400عقد و عروسی کنیم چون نمیخوام دوران دوستی طولانی بشه من تورو برا خوشگذرونی نمیخوام

حالا شرایطو میگم براتون

من متولد 80ام

اون 76

ینی 1400من 20سالم میشه

اون 24سال

الان سربازیه تا تابستون امسال تموم میشه سربازیش

بعدش استخدام بانک میشه تو یکی از بهترین پستا

ما اصفهانیم اون خوزستان

گفت ک از همون اول انتقالی میگیره ب اصفهان ک خونه زندگیمون همینجا باشه

ماشین داره خودش خونه میتونه خوبه ی خوبی بگیره(خودشونم خیلی پولدارن 3-4تا ماشین دارن هی عوض میکنن و چند تا خونه و چند تا زمین و چاه و...)

بهش گفتم من سنم کنه از پس کارای خونه بر نمیام و تازه اول جوونیمه و اینا

گف ک برات خدمتکار میگیرم کی گفته تو کار کنی تو دس بخون برو سرکار برو باشگاه 

ب لباس پوشیدنم و دوستام و کارام و کلا هیچیم گیر نمیده و خیلییییییییییییی بهم اعتماد داره

از لحاظ تفکرات و فرهنگ و اینا خیلی ب من میخوره

مهربونه

دست و دلبازه

و مهم تر از همه

مطمئنم مطئنم مطئنم ک تا این سن دوس دختر نداشته منو هم با کلی بدبختی بعد یکی دو سال تونسته پیدا کنه(ینی منو دید یجایی خوشش اومد ولی ن شماره ای داشت ن چیزی گشت و گشت تا از طریق دوستام پیدام کرد)

و 

و 

و

مامان و باباش خیلی دوسم دارن از تعریفای خودش و اینکه عکسی ازم دیدن و باورشون نمیشه پسرشون عاشق شده(چون اون پسرشون 30سالشه و ب فکر هیچی نیس اصن/:)

ب من گف تابستون ب مامانت جریان منو بگو 

خیلیم خانواده خوبین خیلی احترام و اینا دارن تو شهرشون (خیلیییییییی تخقیقات کردم دورادور/:)

.

.

.

.

من نمیدونم چیکار کنم

از یه طرف سنم کمه

از یه طرف نمیخوام از دستش بدم

از یه طرف دوس ندارم دوستی طولانی شه/:

نمیدونم چی کنم/:

به نظرتون ب مامانم بگم تابستون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزیو هم بگم ک من هیچوقت تو زندگیم احساسی تصمیم نگرفتم و همیشه عاقلانه بوده تصمیماتم و اینکه قرار نیس با ازدواج بچه دار بشم سریع مطمئنا برای سنای بالاتره اون

من منظورم ازدواجه لطفا ربطش ندین ب بچه داری و کار خونه و رف شستن و اینا ک هیچکدوم الان ربطی نداره ب ازدواجی ک من دارم میگم

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم

ولي 

كلا چندبار هم و ديديد؟چطور دورادور شناخت پيداكرديد؟

و اينكه اگه همه اين اطلاعاتي كه ازش داري درست باشه خوبه

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بعید می دونم کسی که شما رو جایی دیده و نه تلفنی شماره ای داشته. بعد تونسته اینهارو پیدا کنه. انقدرها که میگه پاستوریزه باشه.

نه عزیزم اگه طرف قصدش ازدواجه طول نده. به زندگی و ازدواجت برس

واقعا اگه همه حرفاش راست و درست 

حیف نیست بخاطر چند سال تاخیر تو ازدواج اینو بپرونی

برو حالشو ببر عزیزم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
یکم به پسره مشکوکم. نظری ندارم به جز این 🤪🤪🤪

ن ی جورایی نسبت دور فامیلی داریم مطمئنه   

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

سناتون کم نیست.چون فاصلتون زیاده عقدو عروسی رو باهم نگیر .شاید دست و دلبازیش پوشش هست و مشکلی داره.پولو وعده رو بزار کنار ببین خودش چطور ادمیه.

یه مدت دوست بمون یه مدت نامزد شو بدون عقد ببین اخلاقیاتش چطوره.