2777
2789
عنوان

تب و تهوع بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 17 پست

ماست و پونه و کته ماش بهش بده .

تو این اوضاع آدم از دکتر بردن هم میترسه. اما اگه دیر ببری آب بدنش کم میشه دور از جونش میگه باید بستری بشه .آب میده اصلا بهش نده .

دختر من الان 1 سال و 54 ماهشه .9 ماهگیش واسه تاسوعا عاشورا همینطوری شد منه احمق چندددد بار بردم دکتر اما این هی بالا آورد خیلی وزنش اومد پایین .الان وزنش خیلی کمه .

آخرم یه اصطلاحی هست میگن شیردون شده .بردم جا انداختم بچه خوب شد.دکترا اینو قبول ندارن اما هست واقعا

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  
اخه نمیدونم این پودرروکدوم بچه ای میخوره 😢خیلی مفیده ولی بچه ها دوست ندارن

بچه ی منم نخورد اون موقع یک سال و نیمش بود تا ی قلوپ خورد گفت شوره نمک ریختن توش😄😄😄

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای ، بچه ام دیگه جون نداره😞😞

عزیزم بچه من ۱۴ ماهشه اون هفته اینطور شد به صورت شدیدتر البته با اسهال سرم زدیم خوب شد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹