2777
2789
عنوان

ماست کشدار

3653 بازدید | 28 پست

من هر دفعه ماست درست میکنم یه جور در میاد

مثلا یه باز ترش میشه

یه بار شیرین میشه

یه بار سفت میشه

یه بار شل میشه

اما این دفعه که درست کردم ماست ام کش میاد ، انگار شبیه فرنی باشه یا توش پنیر پیتزا باشه اون جوری

شماها تا حالا همچنین چیزی دیده بودین ؟

فک کنم شیرت داغ بوده ماست و زدی

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواست نبوده سرد شده شیر ت ؟

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

نه همیشه شیر ام که داغ بود ماست بریده می شد و آب زیادی مینداخت

شیر هم که سرد بوده  اصلا نگرفته

شیر که از همون لبنیاتی همیشگی گرفتم

ماست ام یه ذره ماست گوسفندی داشتیم از اون زدم

هیچی با گذشته فرق نکرده ، تا حالا بار ها اینجوری درست کرده بودم ، مامانم هم اینجوری درست میکنه اما هیچ وقت ماست کش نمی اومد .

منم چند روز پيش درست كردم كشدار شد ، قديما هم بعضي از شيرها اينطوري ميشد اسمش رو يادم نيست ولي هروقت ...

پس مال شیره ؟ آخه قبلا ازش شیر خریدم اینجوری نشده

بعد ماست اش رو خوردین ؟ طوری نشدین ؟ مثلا تب مالت داشته باشه یا چه میدونم وایتکسی چیزی توش باشه ؟

پس مال شیره ؟ آخه قبلا ازش شیر خریدم اینجوری نشده بعد ماست اش رو خوردین ؟ طوری نشدین ؟ مثلا تب مالت ...

ما از اين شيرهاي لبنياتي كه كيلويي ميفروشن خريديم ، ماستش رو هم خورديم خوب بود ، اگه شير رو حدود ده دقيقه بجوشونيم تب مالت نميگيريم ، من تا جايي كه بشه شير رو حسابي مي جوشونم

اول انسانيت