2777
2789
عنوان

بیاین حال خوبه همو خراب نکنیم

222 بازدید | 19 پست

من امشب اومدم یه  تاپیک زدم  و از اینکه دارم جاری میشم ذوق داشتم

یه جایی هم  گفتم  رابطه من و برادرشوهرم صمیمیه ما مثل خواهر و برادریم  من گاهی حرفایی میزنیم دوست ندارم بفهمن ما چی گفتیم 

من منظورم  درددل کردن بود 

به اون دختر خانمم گفتم از رابطمون خواهر و برادریمون که ایشون گفتن از قبل میدونسته و من و کامل میشناسه  حتی متوجه شده من منظورم چیه 

حالا یه عده خانم به ظاهر محترم شدن کاسه داغ تر از آش و  بهم میگن تو نباید تو زندگی بقیه دخالت کنی و تو با برادرشوهرت فلان کاره ای و ... هزارتا تهمت 

بیاین دل همو نشکونیم و شادی و ذوق بقیه رو ازشون نگیریم اینجوری خدا بیشتر خوشش میاد هرکی هر جور دوست داره با خونواده شوهرش بخورد میکنه هرجور دوست داره با برادرشوهر و جاریش برخورد میکنه چه بسا جاریای که از خواهر به هم نزدیک ترن و با هم راحت تر

وقتی من به عنوان عروس بزرگ اون خونواده با جاریم  مهربونی کنم و بهش بها بدم و براش احترام و ارزش قائل شم چرا  باید باهام بد باشه؟؟ مگه مریضه؟؟ 

وقتی ببینه من باهاش خوش برخوردم چرا باید باهام بد رفتاری کنه؟؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

اینجا همه جا نماز اب میکشن نگران نباش البته خوبم کم نداریم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم یه جاری دارم ک نه باهاش بدی کردم نه بدی دیدم، هر کی سر زندگیش،  خیلی هم با شوهرم صمیمیه 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

استاتر جان بودم تو تاپیکت عزیزم ، هر کسی یه فرهنگی داره از این تاپیکا نزن دیگه ، چند نفری ک بهت تهمت و حرفای ناجور زدن براشون متاسفم ،، البته اوناهم زخم خورده بودن ، ولی حق توهین نداشتن تاپیک رو قفل کن دوستم❤

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
اینا اینقدر حسودن  و سنتی ان و همیشه توی محدودیت بودن یه روشنفکر میبینن کپ میکنن

بخدا اصلاً روشن فکری نیست این 

من گاهی دلم از داغ دخترم میگیره کسی درکم نمیکنه نمیزارن گریه کنم برا بچم میرم پیش برادرشوهرم یه خورده گریه میکنم حرف میزنم سبک میشم اون بنده خدا فقط شنونده خوبیه همین  

پیش نیومده تاحالا براتون باکسی حرف بزنین؟؟ 

عزیزم من ب عنوانت فقط کار دارم 

زمونه بدی شده هیچکس ب دیگری رحم نمیکنه فقط منتظرن یه عیبی پیدا کنن دل طرفو بشکونن ازتون‌ میخوام برا داداشم دعا کنید یک از خدا بی خبری امشب بدجور عیبی ک دست خودش نبودرو کوبید تو صورتش 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
دو سه نفر تو این سایت خیلی دلموشکستن.یکیشون تهمت خیلی بدی بهم زد  هیچوقت حلالش نمیکنم واگ ...

بعضیا در حد شخصیتشون حرف میزنن فقط

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
استاتر جان بودم تو تاپیکت عزیزم ، هر کسی یه فرهنگی داره از این تاپیکا نزن دیگه ، چند نفری ک بهت تهمت ...

همه که مثل هم نیستن 

من دارم میگم داداش باز حرف خودشونو میزنن 

والا تو این ندتی که عروسشون بودم کمتر از آبجی بهم نگفتن 

نگاه بد ندیدم ازشون که بخوام بد فکر کنم هرکی ما رو دیده فکر کرده خواهر و برادریم 

عزیزم من ب عنوانت فقط کار دارم  زمونه بدی شده هیچکس ب دیگری رحم نمیکنه فقط منتظرن یه عیبی پیدا ...

براشون آیت الکرسی خوندم

همه که مثل هم نیستن  من دارم میگم داداش باز حرف خودشونو میزنن  والا تو این ندتی که عروسش ...

من درک میکنم گلم ولی خب طرز فکر بقیه فرق میکنه ، هر کسی از رو خودش و مشکلاتش و زندگیش صحبت میکنه