2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین 😣😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همین هفته پیش بودم😁 نمیدونم چمه تازگیا حتی پریودمم نامنظم شده،البته یه هفت ماهی هست😐😐 رفتم د ...

عجب😂احتمال داره ب خاطر پریودتون باشه ک  نا منظمه ، اگه دکتر رفتین آزمایش تیرو ئید بنویسه حتما

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
عجب😂احتمال داره ب خاطر پریودتون باشه ک  نا منظمه ، اگه دکتر رفتین آزمایش تیرو ئید بنویسه حتما

عاره جدیدا ندادم آزمایش ولی قبل کرونا رفتم دکتر آزمایش و سونو دادم گفت هیچیت نیست😐😂🎈

عاره جدیدا ندادم آزمایش ولی قبل کرونا رفتم دکتر آزمایش و سونو دادم گفت هیچیت نیست😐😂🎈

انشالله ک چیزی نیس دوستم😘😘

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
نه عکس گرفتم 

ببین عزیزم وقتی میفتی اصولا باید ام آر آی بگیری تا منیسک و رباط های زانوت که تو عکس مشخص نیستن بررسی بشن.

اگه موقع راه رفتن زانوت خالی میکنه یا بعضی وقت ها زانوت قفل میکنه حتما باید بررسی بشه.

اینم که پزشکتون گفته زانوتو خم نکن یه راهکار موقتیه چون درد که باهاتون همراه بشه کل عضلات اطراف زانو به خصوص عضله چهارسر ران رو مهار میکنه که باز خود این مهار شدنه باعث تشدید درد میشه.

الآن که نمیتونید برید پیش یه پزشک دیگه.

اگه ورم و التهاب دارید و حس میکنید زانوتون باد کرده ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کمپرس یخ بذارید رو زانوتون جوری که کشکک رو هم پوشش بده.

بعد بشینید رو زمین به دیوار تکیه بدید و زانوتون صاف باشه یا حوله خیلی کوچیک رول کنید بذارید زیر زانوتون و سعی کنید با پشت زانوتون به این حوله فشار بدید.

اگه درد داشتید با این حرکت نمیخواد انجام بدید ولی اگه درد نداشتید ۵ ثانیه نگهدارید انقباض رو و دوباره انجام بدید.

این تمرین هیچ ضرری نداره و سبک ترین تمرینیه که میتونید الآن انجام بدید.

ولی اگه درد داشتید همینم انجام ندید.

از پله هم اصلا بالا و پایین نرید.

زانوتون نیاز به بررسی بیشتر داره ولی فعلا که ممکن نیست باهاش سر کنید تا بعد.

باز هم سوالی داشتید تگم کنی میام جواب میدم.🌹💐

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ببین عزیزم وقتی میفتی اصولا باید ام آر آی بگیری تا منیسک و رباط های زانوت که تو عکس مشخص نیستن بررسی ...

عزیزم واقعا ممنونم ازت قفل که نمیکنه فقط وقتی زیادی روش فشار میارم یا کارا ی سنگین میکنم درد میکنه یخورده هم پاهام پرانتزی متاسفانه 

عزیزم واقعا ممنونم ازت قفل که نمیکنه فقط وقتی زیادی روش فشار میارم یا کارا ی سنگین میکنم درد میکنه ی ...

خب همین پرانتزی بودن هم فشار مضاعف وارد میکنه به زانو وریسک ساییدگی رو بالا میبره.

فکر نکن اگه آسیب منیسک هم داشته باشی باید حتما عمل کنی خیلی وقتها با تمرین درمانی برطرف میشه مشکل.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده