2777
2789
عنوان

فراموش کردن گذشته بد

184 بازدید | 19 پست

سلام من چندييييين سال پیش از نامزدم جدا شدم چند روزبه با یکی آشنا شدم. امروز به اجبار منو برد همه جاهایی که قبلا نمی رفتم. حتی از جلو در خونشون رد شدیم. 

گفت پس یه بچه دهاتی ( لفظ ايشونه من مخالف این لفظم) بوده که !!! خونشون ته شهر بوده!!! حالا من نگرانم بعدها این موضوع اهرم فشار و تمسخر نشه ! هر دومون 34 سالمونه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بشناسمش که بعدها هی نکوب توسرت، اینطور که من برداشت کردم که آقای خیلی باشخصیتی بودن اینجوری حرف نمی‌زند، که بخواد بهت گوشزد کنه یا تیکه بندازه که نامزد قبلیت دهاتی بود، بهتره خوب وبهتر بشناسیش

من حس خوبی ندارم. 

احساس می کنم درگیر خواهی شد. 

احساسم میگه مردها ،در حالت عادی حتی نمی‌پرسن طرف کی بود، و اصرار دارن فراموشش کنی و حرفی ازش نشنون، احساس می کنم این آقا کمبود اعتماد به نفس داره. در آینده هم به چیزای دیگه گیر خواهد داد،چون دلش به وجود خودش قرص نیست و می خواد با زیر سوال بردن دیگری خودشو ثابت کنه. این اخلاق بعدها خیلی آزارت خواهد داد. 

ففط احساسمه. تصمیم با خودت. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

من همسر دوم شوهرم هستم

شب خاستگاری گفت میخوای از قبلی بگم که چرا جدا شدم...من کلیاتشو از بقیه شنیده بودم‌...

گفتم نه

و الان ۸ساله هیچ حرفی ازش زده نشده

به خانوادش هم گفته نه خوبی بگید ازش نه بدی

هیچی

حالا این‌اقا اصلا اجازه نداره گذشته ی شمارو کنکاش کنه و بخواد انتخاب گذشتتونو زیر سوال ببره

بهش بگو یادآوری گذشته مورد آزار منه و خدایی نکرده شما دچار خودکم بینی که نیستی‌؟!که بخوای بقیو بکوبی که خودتو بالا بگیری! مشتاقم از محسنات خودتون بشنوم.

اون بنده خدا یه گزینه بود که مدت ها ازش گذشته

الان سفت بزنی امکان داره دیگه ازش چیزی نگه

خوب بشناسمش که بعدها هی نکوب توسرت، اینطور که من برداشت کردم که آقای خیلی باشخصیتی بودن اینجوری حرف ...

دقیقا ی مشکلم همینه . اصلا کلمات مناسبی به کار نمیبره مخصوصا حین رانندگی . عذر میخوام راحت میگم اما همه کلماتش از کمر به پايينن

من حس خوبی ندارم.  احساس می کنم درگیر خواهی شد.  احساسم میگه مردها ،در حالت عادی حتی نمی ...

دقیقا منم همین رو میگم.

خود کم بینی و کمبود اعتماد به نفس

این اقا رو هم دیگه یاداوری نکنه...بقیه ی ادمهای موفق رو میکوبه برای اثبات خودش

دقیقا ی مشکلم همینه . اصلا کلمات مناسبی به کار نمیبره مخصوصا حین رانندگی . عذر میخوام راحت میگم اما ...

اووووو

شما اگه تو خانوادتون این رواج نداشته باشه...پس فردا یکی تو ماشینتون باشه میدونی چه حرررصی باید بخوری تا دهن این اقا حرفی نپره؟یا تو مهمونی ها و....

من همسر دوم شوهرم هستم شب خاستگاری گفت میخوای از قبلی بگم که چرا جدا شدم...من کلیاتشو از بقیه شنیده ...

اتفاقا خودش مدام میگه یه تصمیم اشتباه بوده توی زندگیت همین و بس. غصه اش رو نخور. حالا همه جا با خودم ميريم که خاطرات بدت جایگزین بشن با خاطرات خوب

اووووو شما اگه تو خانوادتون این رواج نداشته باشه...پس فردا یکی تو ماشینتون باشه میدونی چه حرررصی با ...

اتفاقا بهش گوشزد کردم. که شما فردا پس فردا پیش خونواده من اینطوری حرف بزنی فاتحه مع صلوات خواهیم بود.

والا میگه ما آقایون با کسی که صمیمی هستیم پیشش راحتیم.