2777
2789
عنوان

کمککک خرید جهیزیه

195 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها بعد از کرونای لعنتی میخوام شروع کنم واسه خرید جهیزیه ام

فقط نمیدونم چطوری شروع کنم و اینکه هنوز تصمیم نگرفتم سرویس اشپزخونه ام سفید باشه یا نقره ای 

یا بقیه ی وسیله هام رو چ رنگی بگیرم که ب هم دیگه بیان و ب قولی ست باشن

ممنون میشم راهنمایی کنید دعاتون میکنم   

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

عزیزم من سفید گرفتم یخچال و ماشین لبلسشویی و ماکروفر و غذاساز و پلو پز و اینا رو... نقره ای هم زود لک میشه هم اگه ضربه بخوره نشون میده...اینو یه بار لوازم خونگی فروشی بهم گفت.

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سفید گرفتم یخچال و ماشین لبلسشویی و ماکروفر و غذاساز و پلو پز و اینا رو... نقره ای هم زود ل ...

یعنی کلا سفید گرفتی نقره ای نگیرم ؟؟

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

ب نظرم من وسایل اشپزخونه صد در صد نقره ای مشکی خیلی قشنگ تره اگ تو اینستا رو هم دیده باشی اینطورین 

اتاق خواب من سفید گرفتم ک باز تر ب نظر بیاد 

و پذیرایی قهوه ای ک شیک تر و بی روح نباشه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

لوازم برقی سیلور

و سعی کن مارک بگیری

لاک سبز پاستیلی 

فرش و پردتو و با مبل ست کن سورمه ای یا طوسی 

سعی کن لوازمی بگیری ک تو چشم باشه

الهی..هرکی ذهنش درگیره آرامش به دلش بنداز و کمکش کن

سفید هم میگن زود رنگش میپره و رفته رفته زرد میشه خودم سفید دوس دارم 

یعنی کلا سفید گرفتی نقره ای نگیرم ؟؟

اره دیگه سفید گرفتم همه چیمو البته اون موقع ماشین ظرفشویی نخریدم چون آشپزخوتپنم کوچیک بود بعد کرونا میخوام ماشین ظرفشویی بگیرم اونم سفید میگیرم

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
لوازم برقی سیلور و سعی کن مارک بگیری لاک سبز پاستیلی  فرش و پردتو و با مبل ست کن سورمه ای یا ...

لاک چیه؟🤔

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
نه من ۵ ساله دارم آخ نگفته

جدی هورااااا  واقعا امیدوارم کردی 

از نقره ای بدم میاد 😂😂😂 

من سیلور دارم دوسشون دارم... تازه جهیزیه گرفتم تمام چیزایی میشد استیل بگیرم استیل گرفتم 

پلاستیکی هام هم پسته ای هستن 

فرشم  زمینه شیری گل های صورتی فیروزه ای  مبلامم صورتی شیری

سرویس خوابم قهوه ای گرفتم 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
جدی هورااااا  واقعا امیدوارم کردی  از نقره ای بدم میاد 😂😂😂

آره به خدا هیچیشون نشده واسه پاک کردنشم از سیف اسپری استفاده میکنم برق میفتن میشن عینه بررررف انگار تازه از کارخونه اومده.

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵