2777
2789
برام منو های آموزشی مهدها مهم نیست مدیریت قوی و مربی های مهربان و با سابقه مهمه و اینکه دوست دارم دخترم حسابی بازی کنه و از امنیت روانی برخوردار باشه
من دخترم روومیبرم مهد خانه فرهنگ کودک .. سجاد. بهار چهار عالیه... حتما برو
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژگی هاش: کلاس های بزرگ و آفتابگیر مدیریت بسیار با تجربه و قوی مربیان با تجربه و خوش اخلاق فضای بازی داخلی مجهز مخصوص هوای سرد توجه شخصی مدیر به تک تک بچه ها آموزش ها در حد معمول هست و فشار زیادی برای آموزش ها ندارند. برنامه های تفریحی و جانبی مناسب رعایت ایمنی در کلاس ها و فضای مهد شلوغ نبودن کلاس ها و جمعیت کم و مناسب قابلیت بهره مندی از کلاس ها به صورت فقط سه روز در هفته با دو سوم شهریه کلاس های روانشناسی خانواده با یکی از بهترین متخصصان روانشناسی و مشاوره کودک در مشهد و...

یکی بهترین مهدها در مشهد کیدز کلاب است یا همان ابر چهارگوش است از همان ابتدا که کودکم وارد شد آموزش ها عالی بود آما رفته رفته کمرنگ شد و برای هر چیزی حتی مدت زمان کوتاه برای نگهداری بچه درخواست هزینه اضافی را دارند و اینکه درک متقابل  پدر و مادر را ندارند و برخورد مدیریت شعبه توکلی بسیار ناشایست است از موسس مهد خانم مشیر استخاره در خواست تجدید نظر در رابطه با مدیریت دارم