2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه اقدامی عزیزم؟  بارداری اول! ؟

نه بارداری دومم بود یه ماه بعدازاقدام بود و درکل من سخت باردار مبشم ولی این یهو شد😍😊😊😊

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
من برای بچه سومم اقدام کردم و این ماه و چند ماه پیش اقدام کردم همیشه ۵هر ماه پری میومد بعد شد ۲۰هر م ...

موقع اقدام پریود یه خرده نامرتب میشه .

یه هفته دیگه بیبی بزن انشاءالله که باردار باشی

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
😔😔😔من بارداری‌های قبلم روز موعدم نشون داد اما این سری نه😕

انشاا... مثبته اگرم منفی بود اصلا نگران نشو استرس خیلی بده من باردای اولم حدود ۶ ماه اقدام کردم که بالاخره شد اونم بعد از ورزش  فراوان

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
نه بارداری دومم بود یه ماه بعدازاقدام بود و درکل من سخت باردار مبشم ولی این یهو شد😍😊😊😊

بارداری قبلیتون بعد چند ماه اقدام حامله شدین؟ 

قبلشم جلوگیری داشتین؟

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
بارداری قبلیتون بعد چند ماه اقدام حامله شدین؟  قبلشم جلوگیری داشتین؟

بارداری‌های قبلم همون ماه اول باردار شدم بله جلوگیری هم داشتیم البته نه با قرص 

من اصلا ازدواج‌نکردم عزیزم دارو‌گیاهی چی بخورم به نظرتون؟

گل گاوزبان حتی باعث سقط هم میشه و برای کسانیکه پریود نمیشن باعث میشه ک بشن و برای اعصاب هم عالیه

من اصلا ازدواج‌نکردم عزیزم دارو‌گیاهی چی بخورم به نظرتون؟

گرمی جات بخور.حتما تنبلی تخمدان یا کیست داری. مثل دم کرد دارچین

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟