سلام بچه ها شبتون بخیر
یه شماره ناشناس چند روزه هی پیام میداد رو گوشیم که میخام باهات آشنابشم و نیتم خیره قصد مزاحمت ندارم،منم امروز بالاخره جوابشو دادم گفتم،آقا شما کی هستین من اصلا شمارو نمیشناسم چرا خودتونو معرفی نمیکنید گفت معرفی میکنم بهت قول میدم پشیمون نمیشی من قصد مزاحمت ندارم،گفتم شما شغلتون اینه که بیایید شماره خانومارو از رو شیشه مغازشون بردارید و بهشون پیشنهاد دوستی بدین؟گفت نه من از شهره شما نیستم فقط بخاطره شغلم چند وقت یکبار میام اینجا انقدی آبروت برام مهم بود که نخام شمارتو از آشناهامون که همشهریان هستن گیر بیارم دیروز خیلی اتفاقی شمارتو رو شیشه مغازت دیدم و گفتم بالاخره دختری که یکساله ذهنمو درگیر کرده بالاخره خودم میتونم بهش پیشنهاد آشنایی بدم ،گفتم اگه نیتتون خیره آدرس خونمونو بلدین من نمیتونم با یه غریبه هم کلام بشم وقتی بزرگترم در جریان نیست من اینجوری بزرگ نشدم،اومد رد شد از جلو مغازم با ماشین شاسی بلند من رومو کردم اونور اصلا ندیدمش چه شکلیه پلاک ماشین شم از اینجا نبود،راستش میترسم برام حرف در بیاد آخه من اصلا نمیشناسمش نمیدونم از کجا دراومد،شهره ما خیلی خیلی کوچیکه بچه ها ترسیدم از اینکه باهاش حرف بزنم برام حرف در بیاد
اون جمله ام که گفتم شما شغلتون اینه شماره خانومارو برمیدارید خیلی بهش برخورد گفت به والله قصد مزاحمت نداشتم اگه من دنبال این کثافت کاریا بودم شهره خودمون پره دختراییه که خودشون میان پیشنهاد میدن تو اصلا منو نمیشناسی ولی من یکسال پیگیرتم همه چیتم در اوردم برای همین اومدم جلو هم خودتو خوب میشناسم هم خانوادتون باشه دیگه مزاحمت نمیشم حق نگهدارت
دروغ چرا بچه ها الان یکم پشیمونم من ۲۸ سالمه همسرم فوت کردن
بنظرتون چیکار کنم یبار دیگه پیشنهاد بده شاید به درصد راست گفته باشه و آدمی که میگفت باشه🥲
شمارشو هنوز پاک نکردم