2777
2789
عنوان

بالاخره مچ شوهرمو گرفتم

477 بازدید | 23 پست

چندین ماه پیش یک شماره تو تلگرامش بود بنام پریا تا سیم کارتشو عوض کرد شوهرم باز الان دیدم همون شماره همون اسم اومده تو روبیکا براش بالا به دختره زنگ زدم قسم میخوره من نمیشناسم....اصلا مگه میشه شمارشم تو سیو گوشی شوهرم نبود فقط تو روبیکا زده بود پریا به روبیکا پیوست ینی چی کسی میدونه درست راهنماییم کنه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون شماره قبلا تو گوشی شوهرت سیو بوده بعد حذف هم کنه هربار اون وارد تلگرام و روبیکا و ...بشه به این میاد

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

خب قبلا اسمش و شمارش سیو بوده تو گوشی شوهرت

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
چیزی نیست دوستدخترشه

😐😐😐😐

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^