2777
2789
عنوان

انگیزشی

88 بازدید | 11 پست

بچه ها من واقعا خسته شدم الان دوساله پشت کنکورم ولی چیزی که میخوام قبول نمیشم الانم انگیزمو از دست دادم درس نمیخونم قبل کرونا میرفتم کتابخونه بچه ها رو میدیدم میخونن منم میخوندم الان تو خونه اصلا حس درس نمیاد و میدونم از اینکه دارم وقتمو تلف میکنم بعدا مثل سگ پشیمون میشم ولی دست خودم نیست اصلا اراده ندارم 😭😭😭الان من چیکار کنم؟؟؟؟

اینم بگم که با اوووووج تنبلی که دارم آرزومم پزشکی تهرانه😐😐واقعا از ته دلم میخوامش 

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه

چیزِ سختی میخواهید و هدف بزرگ و خوبی دارید ولی اهداف بزرگ،راه سختی هم دارن و جنگیدن میخوان

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

چند تا متن یا ویدیو انگیزشی از اینترنت دانلود کن و ببین

هدف تعیین کن و واقع بینانه برنامه بریز و بخون 

از روزی 1 ساعت شروع کن و... 

منم بخاطر قرنطینه یکم تنبلیم میاد ولی خودمو مجبور به خوندن می کنم فعلا رو روزی 3 ساعتم البته من کنکوری نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزِ سختی میخواهید و هدف بزرگ و خوبی دارید ولی اهداف بزرگ،راه سختی هم دارن و جنگیدن میخوان

دقیقا ...منم همه اینارو میدونم ولی ارادم زیر خط فقره

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه
چند تا متن یا ویدیو انگیزشی از اینترنت دانلود کن و ببین هدف تعیین کن و واقع بینانه برنامه بریز و بخ ...

متن و فیلم انگیزشی که تا دلت بخواد دیدم ...آفرین عزیزم موفق باشی

آره منم اصلا انگیزه ندارم

خیلی بدهههه😭😭

انگیزه رو باید به وجود بیاری تصویر خودتو توی لباس پزشکی فوتوشاپ کن یا عکس یه پزشک یا دانشگاهی که می ...

شاید باورت نشه ولی همه اینکارو کردم.....فک کنم دیگه تمام مراحل ایجاد انگیزه رو باز کردم فقط مرحله عملی کردن هدفش برام قفله😐😐😐😐

دقیقا ...منم همه اینارو میدونم ولی ارادم زیر خط فقره

الان اگر اینطوری شدید تقصیری ندارید،این وضعیت هممون رو کلافه کرده،تو خونه موندن آدم رو عصبی میکنه و 

از همه ی کارها تو بی حوصلگی،ادم سر باز میزنه

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.