2777
2789

از چه سوره براي باز شدن بخت و گره ازدواج حاجت گرفتين خاستگار مياد ولي يا كلامي ديگه پيداشون نميشه و يا بهم ميخوره با اينكه زيباست ودختر خوبيه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ازدواج گره نیست

که دنبال باز کردنش باشید 

شما توکل داشته باشید 

با خدا حرف بزنید 

و از خدا بخوایید ازدواج شما رو مایه آرامش قرار بده 

در مورد زمانش هم خدا بهتر از شما زمان مناسب رو میدونه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم سوره طاها رو رویه لیوان آب 3 بار بخون روز جمعه مابینش هم حرف نزن

بعد خوندن یه زره از آب بخور بعد وضوبگیر بعد هرچی مون رو روسرت بریز بعد دورکعت نماز حاجت بخونه به یه ماه نرسیده نتیجه میده 

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نماز جعفر طیار بخونید و آیه رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین رو زیاد بخونید نذر کنید به نیت پیدا شدن همسر مناسب  ختم صلوات  ،بسمله، و ثوابش رو به 14معصوم هدیه کنید...مهم نیس چقدر طول میکشه ازدواج صورت بگیره مهم اینه نهایت با فرد درستی وصلت کنی ...چون ممکنه ذکر ها باعث بشن خواستگار بیاد برات ولی اون اصل کاری هنوز مقدمات رسیدن و خواستگاریش ازت جور نشده باشه...خوشبختیت ایشالا...