2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا وقتی من باردار بودم چند سال پیش سه نیم میخریدم دوستم میگفت هفتصد میخرم نهایت هزار البته دوستم ...

چه جالب ۷۰۰تومن.ماکه تازه بی بی چکی شدیم و از ۵شروع شده ان شالله هم شماهم همه مامانا زودتر بی بی مثبتو ببینیمو دیگه نخریم😬

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اتفاقا امروز شوهرمو فرستادم خرید🤣 دو تومن مارک مدیکور... خیلی ارزون خریده؟ من تا الان نخریدم نمید ...

۲تومن مفته

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اتفاقا امروز جای سوال بود برای من که الان بیبی چک چقدر توی ایران که خانم ها زرت و زرت میذارن 

من اگر چند ساعت هم دیرتر بشم وسوسه میشم برم بخرم

الان عقب انداختم زورم میاد هفت تومن بدم چون میدونم باردار نیستم

اقدام نیستم دارو مصرف کردم حالا عقب انداختم