2777
2789
عنوان

کمک میکنید یخچال میخام بخرم

719 بازدید | 18 پست

سلام میشه راهنماییم کنیدیه یخچال سینجر دارم (از اینایی که بالا یخچال پایین فریزر)حالا این خراب شده یه فریزر تنهام دارم که مادرم بهم داده قدیمی و تازه تعمیرش کردن عیبش فقط اینه برفک میزنه دیگه چندماه یه بار باید برفکاشو اب کنم(ببخشید طولانی شد خواستم قشنگ در موقعیتم قرار بگیرید)حالا شوهرم میگه یه یخچال پهن بخریم از اینایی که بالا فریزر پایینش یخچال یا بلعکس فعلا با همین فریزری که دارم دیگه دوقلو نخریم میگه هر وقت خراب شد فریزر اون موقعه یدونه فریزر میخریم یا الان برم یخچال فریزر دو قلو بخرم این فریزریم که دارم رد کنم پولموم نهایتا برسه یه دوقولو ایرانی بخریم راهنمایی لطفا

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ال جی دارم ازین فریزر بالا یخچال پایین عاااالیه،خیلی راضیم ازش،فریزرشم برعکس ظاهرش خیلی جاداره،به نظرم جای دوقلو ایرانی ازین بخر

تو عکس باریک افتاده ولی خیلی پهنه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
چندتومن داری ؟

۲۰ تومن

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من ال جی دارم ازین فریزر بالا یخچال پایین عاااالیه،خیلی راضیم ازش،فریزرشم برعکس ظاهرش خیلی جاداره،به ...

شوهرمم همینو میگه میگه توکه فریزر جدا داری از این پهنا بخریم مرسی دوستم

منم تابستون پارسال تو موقعیت شما قرار گرفتم یه یخچال فریزر امرسان بالا یخچال پایین فریزر داشتم و یه فریزر کشویی ساده.یخچاله خراب شد دادیم تعمیر اوردم باز خراب شد.یک میلیون هم هزینه تعمیرش شد.شوهرم خیلی ناراحت و عصبی شد گفت اصلا نمیخواد بیاریش تو خونه رفتیم یه یخچال فریزر دوقلو گرفتیم تقزیبا ۱۴ میلیون.تعمیرکاره البته اومد یخچاله رو دوباره برد.گفتم درستش میکنم دوهفته پیش بعد ۸ ماه یخچالمون درست شد.الان دوتا فریزر داریم دوتا یخچال.شوهرمم میگه نمیفروشمشون .گذاشتم حیاط خلوت .وسایلی رو در طول روز دائم استفاده داریم مث رب گوجه سیب زمینی پیاز که الان اینجا هوا گرمه زود خراب میشن رو میزارم توش.

شوهرمم همینو میگه میگه توکه فریزر جدا داری از این پهنا بخریم مرسی دوستم

فدات،اگه فریزر جدا هم نداشتی فریزر این جواب میداد،من به دنیارو تو فریزرش جا دادم

فدات😘

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دوقلوسامسونگ.یاالجی‌بخر من‌‌سامسونگ‌خریدم‌راضیم

پولم به سامسونگ میرسه🤔🤔