2777
2789
عنوان

آشنایی قبل ازدواج+تاچه حدی پیش بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 62 پست
سوال و نگرانیش اینه که ایا برخورد الانش نشونه برخوردیه که در اینده داره؟ اخه محبت نمیکنه...ینی بعد ...

اره بنظرم بعدا هم همینطور خشکه رفتارش...دیدم که میگم گلم....

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
نگرانی ماهم از همینع خیلی رفتار خشکی داره

رفتارش درسته ..شما زود دارید پیش میرید واسه دوماه انتظار محبت دارید 

اصلا عقد کردنشون اشتباهه فعلا ...طولانی تر بشه تا احساس راحتی کنه و خودشو لو بده راحت 

اینطوری نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره نامزدی باید حداقل ۶ماه باشه خیلی زوده واسه عقد اون آقا هم حتما روش نمیشه ابراز علاقه کنه

شاید.انشالا ک با مشاور ب نتیج به برسن

ینی هستن پسرایی که روشون نشه؟

شاید.انشالا ک با مشاور ب نتیج به برسن ینی هستن پسرایی که روشون نشه؟

بله هستن

شاید هم از اون دسته از مرداس که کلا نمیتونه یا نمیخاد ابراز علاقه کنه

درنهایت باید بیشتر همو بشناسن

آقا چن سالشه؟

رفتارش درسته ..شما زود دارید پیش میرید واسه دوماه انتظار محبت دارید  اصلا عقد کردنشون اشتباهه ...

ممنون...من خودم مجردم ولی خب قبلا دوسپسر داشتم😜همینجوری که صحبتاشونو نگاه میکردم تعجب کردم

اابته برای خواهرمم یکمی نگرانی ایجاد کرده بود که خداروشکر نظر دوستای دیگه ام این بود که زود بوده

بله برای عقد زوده.منتها حانواده ایشون عجله ارند