2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم تهوع دارم نمیدونم تلقینه یانه😂😂

من که تقریبا بیچاره شدم ......بالا نمیارم فقط تهوع .....غذا میبینم حالم بد میشه دوست دارم فقط آلوچه و لواشک و خیارشور بخورم ...ولی نمیشه 

من از بی بی چک یک هفته قبلم فهمیدم باردارم وقتی داشتم سطل دستشویی خالی می کردم دیدم یه حاله خیلیییی ...

وای جدی، چ حس خوووووبی. چقدر عالی. مبارک باشه عزیزم🌹🌹❤

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من که تقریبا بیچاره شدم ......بالا نمیارم فقط تهوع .....غذا میبینم حالم بد میشه دوست دارم فقط آلوچه ...

عزیزم زنجبیل تازه بخر خورد کن خشکش کن کوچولو کوجولو یا همونجور بخور یا بنداز تو اب داغ یا چایی اینا.اب رو اتیشه برا تهوع

دو روزه سینه درد و تهوع

عزیزممم. منم باورت میشه ماه پیش همه این علائم رو داشتم خیلی عجیب بود برام ولی بعدش زود پریود شدم😢

دوباره این ماه هم مثه ماه قبل این علائم رو دارم بخاطر همین امیدی ندارم این ماه. ۲۳موعدمه

عزیز دلم الان دخترم 3 سالشه ولی مرسی که انقدر انرژیت مثبته❤️

فدات عزیزم. فکر کردم تازه فهمیدی😁😅 انشالله سالم باشه دختر گلت😍😍😘😋