2777
2789
عنوان

خجالت میکشم برم دکتر زنان...ی سوال بپرسم😶😩

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 51 پست
هم واژينال ميدن با اپليكاتور ميزني هم بيروني ميدن. بستگي به تشخيص پزشك 

خب این به پرده آسیب میزنه که 

یعنی اصلا نمیشه😞😝

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خارش از عفونته میتونی تو اب نمک هم بشینی که عفونت رفته رفته کمتر بشه و اینکه از عطاری پودر ماریانا تهیه کن بشین توش من ۲۲ هزار تومان گرفتم قیمتش مناسبه  و چن بار استفاده کر دم هم تنگ میکنه هم عفونت رو درست میکنه خوش بو میکنه

هر چه امد به سرم باز بگویم گذرد وای بر این زندگی که با میگذرد میگذرد

هرهفته دوبار واجبی یا همون نوره بزار ببین اگه جواب گرفتی و خوب شدی نمیخاد قرصو ژلو اینا استفاده کنی چون منم با واجبی خوب شدم...ببین فقط واجبی با پودر موبرا فرق داره ها اینا عطاری هست فقط

خارش از عفونته میتونی تو اب نمک هم بشینی که عفونت رفته رفته کمتر بشه و اینکه از عطاری پودر ماریانا ت ...

ممنونم🌹

هرهفته دوبار واجبی یا همون نوره بزار ببین اگه جواب گرفتی و خوب شدی نمیخاد قرصو ژلو اینا استفاده کنی ...

بله از عطاری بگیرم ممنون🌹

چرا با خودت اینجوری میکنی اشتباهه همه اولین بار خجالت می کشن  برو یک پزشک خیلی خوب از تجربه هام اگه برات بگم  

من دو سال پیش  عفونت  گرفتم خود درمانی کردم و بدتر شد   رفتم یه دکتر به سختی  اولین بار معاینه خیلی وحشتناکه مخصوصا اگه یه آدم ناشی معاینه ات کنه  معاینه ام کرد و کلی ترسوند منو بعد هم کلی دارو داد برا عفونت باکتریائی چون خارش و بوی بد داشتم بعد از مصرف ۳ تا پنی سیلین و مترونیدازول کل باکتری های خوب و بد واژن رو از بین میبره و باعث رشد قارچ شد و این بار با ترشح پنیری و سبز رنگ قارچی و خارش فراوان  و گریه رفتم یک دکتر زنان عالی خانم دکتر مهوش صدیقیان   مشهد  با تعجب گفت این دارو های رنگارنگ رو کدوم دیوانه ای برات نوشته و فقط و فقط یک شیاف واژن بهم داد بعد از اون شیاف که یک هفته مصرف کردم قرص خوراکی لاکتو فم رو داد و گفت همیشه هم میتونی بخوری و پیشگیری از قارچ میکنه  خدا رو شکر که رفتم پیش یه دکتر خوب و مشکلم حل شد 

شما هم که نمیدونی مشکلت قارچه یا باکتری  حتمن برو دکتر چون داروهاشو فرق میکنه می ری ابرو رو درست کنی میزنه چشم ات هم کور میکنه 

تو رو خدا سر خود قرص تجویز نکنین.شما نمیدونین عفونت قارچیه یا باکتریایی.اینا داروهاشون با هم فرق داره و اگر اشتباه مصرف کنی فقط مشکلت بیشتر میشه وسخت تر درمان میشی..فقط دکتر میتونه کمک کنه و نوع عفونتت رو تشخیص بده..خواهشا سرخود دارو نخورین

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
تو رو خدا سر خود قرص تجویز نکنین.شما نمیدونین عفونت قارچیه یا باکتریایی.اینا داروهاشون با هم فرق دار ...

بله‌میرم دکتر ممنونم🌹

چرا با خودت اینجوری میکنی اشتباهه همه اولین بار خجالت می کشن  برو یک پزشک خیلی خوب از تجربه هام ...

موافقم‌ کاملا درست‌میگید🌹

منم خیلی سختمه برم دکتر زنان معاینه کنه ولی خوب میرم چاره ای نیست...تازه مجبور شدم عکس رنگی بگیرم سونوی واژینال برم و در نهایت هم ای یو ای کردم.که واسه همه اکشیدمهم درد کشیدم و هم کلی خجالت کشیدم..ولی چاره ای نیس...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
منم خیلی سختمه برم دکتر زنان معاینه کنه ولی خوب میرم چاره ای نیست...تازه مجبور شدم عکس رنگی بگیرم سو ...

آره دیگه باید رفت کم کم عادی میشه😞