2777
2789
عنوان

شوهر جدا میخوابه خیلی ناراحتم

814 بازدید | 43 پست

تازه 17 روزه زایمان کردم خیلی دست تنهام مخصوصا شبها شوهرم میره تو اتاق بچه میخوابه 11شب مامانم بود پیشم ولی بقیه تنها یه شب شوهرم .امشبم نصف شب میخواستم بچه رو بیدار کنم برای شی. گفت نک گفتم گناه داره خوب برو اون اتاق سریع رفت 

میخوام فردا بهش بگم منو ببرخونه مامانم یه چند روز دست تنها نباشم یکی کنارم باشه 

واقعا بعداز زایمان خیلی دلم بقل و محبتشو میخواد اما هست اما کم 

مثلا امشب قبل خواب بهش گفتم دلم بقل میخواد بخوابم همون سرپا بقلم کرد امدم خوابیدم

مردا چشون شده جدیدا اتاق جدا میخوابن قیمه هارو میریزن رو عدس پلوها نمیدونم والا  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه رو الکی براشیر بیدار نکن خودش گشنش بشه بیدارمیشه الکی ازهمین الان خودتو برا بچه نکش اولویت اول خودت وشوهرت باشین بعد بچه اصلنم‌نترس هیچ اتفاقی برا بچت نمیوفته .

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
مردا چشون شده جدیدا اتاق جدادمیکنن    

اصلا حالم گرفته میشه با این کارش مخصوصا تو این شرایط بیشتر بهش نیاز دارم به حضورش میگه تا بچه از آب و گل دربیاد چندوقت اونجا میخوابم

بعدشم شاید خیلی غیرقابل باور باشه ولی بعضی ازمردا به بچه حسادت میکنن شایداونم ازدست تو ناراحته که گفتی برو اون اتاق بخاب خودت گفتی بعد م میگی چرا رفته 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
شوهر منم تا چندوقت اینجوری بود البته الان خوبه ولی دیگه دلم نمی‌خواهد بچه بیارم 

چون از بو‌پریودی و بوی شیر و بچه و زایو‌ بدشون میاد متاسفانه ، موقتی هست. اره کار خوبی میکنی ، بچه یکی کافیه ،👍

بعدشم شاید خیلی غیرقابل باور باشه ولی بعضی ازمردا به بچه حسادت میکنن شایداونم ازدست تو ناراحته که گف ...

قبلشم میرفت الانم من گفتم بیا پیشم بخواب بزور امد اماده بود بره نه بابا خسودی نمیکنه مطمئنم میشناسمش فقط نمیخواد مسئولیت داشته باشه

اوف خدا شوهر من الان از بچه متنفره و همیشه میگه حرفشو نزن اگه یروزی بچه دار بشیم باید منتظر هر رفتاری ازش باشم پس. بی بخار 😖

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم