برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشق یجورایی حس خوب و بد هست ،تلخ و شیرین،اضطراب آور و غیر منطقی،یه نوع زجر و خودخوری اینایی که گفتم ...
اره دیگ عشق واقعی ینی دو طرف همدیگه رو دوست داشته باشن...
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
حدود۳ماهه رفته امید که داشته باشی اگه به صلاحت باشه حتماااا اتفاق میفته شک نداشته باش😉آره ان شاءالل ...
مال من حدود دوماه و شاید دو ماه 4 روز...انشالله گلم😍😍😍 میدونی من همیشه با خودم میگم ک دل ب دل راه داره اگ تا الان ی دیقه هم از فکرم بیررون نرفته بی شک اونم بهم فک میکنه🙂
مال من حدود دوماه و شاید دو ماه 4 روز...انشالله گلم😍😍😍 میدونی من همیشه با خودم میگم ک دلدل دل راه ...
فدات😘من به اینکه دل به دل راه داره اعتقاد دارم اما به اینکه اونم به من فک کنه شک دارم همش با خودم فک میکنم نکنه من تو فکراش گم شدم نکنه دیگه هیچ جایگاهی تو زندگیش ندارم🥺