برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
اره سالها در انتظار هم دیگه بهم رسیدیم و خوشحالیم خداروشکر😍😍
خداروووشکر😍😍خوشحال شدم دعا کن برا منم
۱.۵ ساله با هم رابطه داریم خیلی هم همو دوست داریم ولی فقط یکبار بهم گفت عاشقمه اون هم خودش مستقیم نگفت یه ترانه فرستاد از داریوش که عشق من عاشقم باش ...