2777
2789
زنگ زدم هر چي تونستم بهش گفتم اما حالم از اين بده كه چرا شوهرم چيزي بهش نگفت اونطوري كه بايد ميگفت ، ...

هرکاری که ممکن بوده رو انحام دادی و هر حرفی لازم بوده زدی عزیزم 

بیشتر از این غلیظش نکن بذار همین جا تموم بشه چون حتی اگه مورد خاصی هم نباشهممکنه از روی لجبازی قضیه بدتر بشه.

اگه بازم چیزی دیدی اونوقت طور دیگری رفتار کن

با همسرتون حرف بزنین بجای اینک بریزین تو خودتون اونم خیلی منطقی و اروم .. بگین خودتو بزار جای من ... ...

به خدا همه اينا رو گفتم حتي نميتونه يه جمله بگه منو قانع كنه ،شوهرم كلاً از اين اخلاقا داره زيادي با دخترا صميمي ميشه من شوهرمو بيشتر مقصر ميدونم ديشب كلي جر و بحث كرديم بعد خواستم تهديدش كنم گفتم حالا كه چيزي به دختره نگفتي ميرم به بابام ميگم اون جوابشو بده گفت بريم من كه كاري نكردم بترسم ولي امروز از صبح ٢٠بار زنگ زده به موبايلم به خونه مامانم ج ندادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری که ممکن بوده رو انحام دادی و هر حرفی لازم بوده زدی عزیزم  بیشتر از این غلیظش نکن بذار ه ...

آخه همش تصور ميكنم شوهرم و اون تو محيط كارشون چقدر باهم صميمي بودن كجاها رفتن چي كار كردن ،در چه حد راحت بودن كه به خودش اجازه ميده اينجوري شوخي كنه 

به خدا همه اينا رو گفتم حتي نميتونه يه جمله بگه منو قانع كنه ،شوهرم كلاً از اين اخلاقا داره زيادي با ...

من بفیه حرفاتونم خوندم ...شما با دهوا با اون دختر و همسرتون بنظرم گربه رو کشتین دیگ...اگر همسرتون زنگ میزنن جوایشو بدین....مطمهن باشین متنبه شده

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
مگه نمیگی باهاش بیرون بودیم....پس خودت حس راحتی بهش دادی بعد اینکه بنظرم قرار داد مغازه رو فسخ کنه ...

نه اون با ما نبود من و همسرم بيرون بوديم اون خانوم يه دفعه به گوشي شوهرم زنگ زد

تو هم پیاز داغشو زیاد کردی .شوهرت بیچاره باهاش برخورد کرده دیگه 

هیچ وقت قهر نکن .قهر چاره کار نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نه اون با ما نبود من و همسرم بيرون بوديم اون خانوم يه دفعه به گوشي شوهرم زنگ زد

به هرحال ازاین به بعد شوهرت یکم نگاهش به اون مثل سابق نیست البته بنده خدا حقم داره چون هرچی سبک تر انگار بیشتر به چشم مردا میان 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
آخه نميدونم رابطشون در چه حديه 

با یک مشاور حتی مجازی هم شده مشورت کنین

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
به نظر شما تقصيري نداره؟چرا بايد اين همه راحت باشن ؟

شما خودتون بهتر همسرتونو میشناسید. قضاوت نمیکنم اما خب به خاطر اون دختره ی کثیف زندگیتونو خراب نکنید شاید هدف اون این باشه

[QUOTE=131947586]به هرحال ازاین به بعد شوهرت یکم نگاهش به اون مثل سابق نیست البته بنده خدا حقم داره چون هرچی سبک تر ا ...[/QUOTEفقط دوست داشتم صداشو ميشنيديد با چه عشوه اي داشت از مرگ پدرش حرف ميزد و همش ميگفت جون من جون من به كسي نگو و در ضمن ظاهرشم از اين دخترايي كه از صد متري جلب توجه ميكنه

آخه همش تصور ميكنم شوهرم و اون تو محيط كارشون چقدر باهم صميمي بودن كجاها رفتن چي كار كردن ،در چه حد ...

فکرتو رها کن چون خودت اذیت میشی اونا هر جور هم که باشن شما کاری نمیتونی بکنی چون همیشه که اونجا نیستی. فقط به همسرت اعتماد کن. ااگه میگه چیزی نیست بپذیر ولی ز برادر شوهر و جاریت هم غیرمستقیم راجع به دختره بپرس