2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان ... تو رو خدا بیایین دارم از غصه می میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4407 بازدید | 56 پست
دکتر بهرام وندی تو تهران روبروی پارک ساعی خیلی برا درمان تنبلی حاذقه. فامیلهای ما که حتی 15 سال بود بچه نداشتن پیش این باردارن. جالبه هکه همشونم پسر دار شدن. تو نت سرچ کن شمارشو پیدا کن. حتما یه سر برو پیشش. ضرر نمیکنی. انشا... زودتر مشکلت حل شه. از دست ما فقط دعا برمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ضحی جون
من 29 سالمه و تقریبا 10 ساله که تنبلی شدید تخمدان دارم. اصلا بدون پروژسترون یا قرص ضد حاملگی پریود نمیشم.
اضافه وزن داشتم و دارم . پریودهام گاهی اوقات 1 ماه هم طول میکشه.
اصلا فکر نمیکردم که بتونم باردار بشم.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
سلام ضحی جون. اولش اسمت برام آشنا اومد الان که گفتی یادم اقتاد.
خوبی؟
آره عزیزم من ماه پیش 5 تا خورده بودم این ماه ولی 10 تا. دکترمم تعجب کرد که چرا فولی هام خوب نبودن
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
2 سال جلوگیری نکردم ولی به طور طبیعی باردار نشدم. رفتم پیش دکتر شیرین قاضی زاده برام عکس رنگی و آزمایش و اینا نوشت.
باورت نمیشه مثل معجزه بود فقط با یک نسخه و در ماه اول استفاده داروهاش باردار شدم.
بارداری خیلی راحتی داشتم و الان یک پسر تپلی 2 ساله دارم.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...