یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تقریبا پنج کیلو اضافه کردم شکمم بزرگ شده نسبتا البته تا ماه قبل خیلی کوچیک تر بود معمولا از ماه پنج رشدش یهو زیاد میشه ولی کلا چون اولین بارداریه شکمم زیاد بزرگ نیست
با اجازه استارتر یه سوال میخاستم بپرسم.حالاکه تقریبن همه تو یه دوره هستیم برا کسی از دوستان پیش اومده حرکت بچه رو گاهی اوقات تو واژن احساس کنه.دو روز این حسو پیدا کردم
نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
از این ماه باید بیشتر حواسمون باشه دکتر به من گفت اشکالی نداره چون تازه ویارم تموم شده بود یهو اشتهام زیاد شد واسه همین وزن اضافه کردم ولی دیگه میشه کنترلش کرد
كلا ويار و تهوع كه نداشتم قبل بارداري ٤٩ بودم الانم ٥٦ شدم
شكمم از دو هفته قبل يهويي زده بيرون
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه