2777
2789
عنوان

مامانای آذر 99 بیاین ببینمتون👀

| مشاهده متن کامل بحث + 6858 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

خانوما من نه ماه ایناس درحال اقدامم قبلش تنبلی داشتم که باقرص خوب شدم اما از وقتی اقدام کردم همش پریودم میفته عقب یماه 5 روز یماه 13 روز یماه 10 روز همینجوری ادامه پیدا کرده تا که این ماه نشدم پریود اون ماه 7 مهر شدم الان 15 .16 روز از وقتم گذشته اما نشدم پریود ببی چک هم میزنم منفی 😢😢چیکا کنم بنظرتون نمیدونم دلمو خوش کنم که حاملم یا همش نگرانم نمیدونم چیکا کنم 

سلام  خانوما من نه ماه ایناس درحال اقدامم قبلش تنبلی داشتم که باقرص خوب شدم اما از وقتی اقدام ...

راستی یکمم دلم درد میکنه مثه درد پریودی همش میگم میخام پریود شم اما هیچ خبری نیس عضلات پامم همش درد میگیره یه چن روزم ترشح  داشتم اما الان خیلی کم شده شایدم قطع شده باشه